Πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί αστράγαλο αποκόμισε από το «el clasico» ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι, η συμμετοχή του 25χρονου μεσοεπιθετικού για το σαββατιάτικο αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος με τη Βαλένθια, παραμένει αμφίβολη.
Πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί αστράγαλο αποκόμισε από το «el clasico» ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης στην επίσημη ιστοσελίδα της.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της «βασίλισσας», δεν κατάφερε να ακολουθήσει την πρωινή προπόνηση της ομάδας και τις επόμενες δύο ημέρες θα πραγματοποιήσει πρόγραμμα θεραπείας. Έτσι, η συμμετοχή του 25χρονου μεσοεπιθετικού της Ρεαλ για το σαββατιάτικο αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος με τη Βαλένθια, παραμένει αμφίβολη.
Επίσης, ο Ρονάλντο δεν θα καταφέρει να παραβρεθεί στη Ζυρίχη, όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελική παρουσίαση για το μέρος που θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018. Ανάμεσα στις υποψήφιες χώρες βρίσκεται και η Πορτογαλία με την Ισπανία σε κοινή υποψηφιότητα.
Οι υπόλοιπες χώρες που διεκδικούν τη διοργάνωση του Μουντιάλ 2018 είναι η Ρωσία, η Αγγλία καθώς και η Ολλανδία με το Βέλγιο με κοινή υποψηφιότητα.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η μάχη για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» εξακολουθεί να μαίνεται στην Premier League, ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές μέχρι το φινάλε της σεζόν. Νίκη για τη Μπρέντφορντ, ισοπαλία στο Μπρέντφορντ.