Τραγούδια και συνθέσεις του Νίκου Κυπουργού στο Θέατρο Απόλλων της Σύρου το Σάββατο
Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ερμούπολης & το Φεστιβάλ Άνω Σύρου «Στις γειτονιές του Μάρκου Βαμβακάρη» συνεργάζονται για μια μοναδική βραδιά στο Θέατρο Απόλλων, το Σάββατο (9 μ.μ.) τιμώντας τον συνθέτη Νίκο Κυπουργό. Εκτός από τους Συριανούς τραγουδιστές, τη βραδιά τιμούν συμμετέχοντας φιλικά η Μαρία Φαραντούρη και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.
Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ερμούπολης & το Φεστιβάλ Άνω Σύρου «Στις γειτονιές του Μάρκου Βαμβακάρη» συνεργάζονται για μια μοναδική βραδιά στο Θέατρο Απόλλων, το Σάββατο (9 μ.μ.) τιμώντας τον συνθέτη Νίκο Κυπουργό.
Ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς του Νίκου Κυπουργού αφορά στο θέατρο και στον κινηματογράφο, για το οποίο έχει πολλές φορές βραβευτεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ο συνθέτης έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους Έλληνες σκηνοθέτες για περισσότερα από 50 θεατρικά έργα, ενώ άλλες τόσες είναι οι ταινίες, ελληνικές και ξένες, για τις οποίες έγραψε μουσική.
Από το πλούσιο αυτό έργο, ο Νίκος Κυπουργός επέλεξε χαρακτηριστικά δείγματα, ποικίλου μουσικού ύφους, που αναδεικνύουν την πολυχρωμία της Ορχήστρας των Κυκλάδων που αποτελείται από εξαιρετικούς ντόπιους μουσικούς.
Εκτός από τους Συριανούς τραγουδιστές (Ανδρέα Γιαλόγλου, Κλέαρχο Καραγιαννίδη, Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, Σοφοκλή Κοσκινά, Αποστόλη Μάρη, Μαρία Κουσουλάκου, Παναγιώτη Μιχαλίτση, Νικολέττα Σταματούκου και Έλσα Χαραλάμπους) τη βραδιά τιμούν συμμετέχοντας φιλικά η Μαρία Φαραντούρη και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.
Συμμετέχουν, επίσης. η Χορωδία Νέων Μουσικού Ομίλου Σύρου & η Παιδική Χορωδία Αθλητικού Κέντρου Δήμου Ερμούπολης.
Γενική είσοδος 10 ευρώ, μειωμένο 8 ευρώ. Τα εισιτήρια διαρκείας του Φεστιβάλ «Στις γειτονιές του Μάρκου Βαμβακάρη» δεν θα ισχύσουν για αυτή την μουσική παράσταση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – 2η ημέρα: Πηγαδάκια, πρωτοκλασάτοι και οι ψηφοφορίες που έδειξαν ισορροπίες
- Grand Prix Ιαπωνίας: Νικητής ξανά ο Κίμι Αντονέλι (pic)
- Μουντιάλ χωρίς brands
- Στη φυλακή ακόμα τέσσερις για το κύκλωμα απάτης με το ΦΠΑ, ανάμεσά τους και πρώην παίκτης ριάλιτι
- Ωρα της Γης: Η στιγμή που η Αθήνα «έσβησε» – Το Παναθηναϊκό Στάδιο και η Ακρόπολη στο σκοτάδι
- O Χεζόνια, ο Ραζνάτοβιτς και τα σενάρια για το μέλλον του στη Euroleague
- Πρέπει ο σκύλος να χαιρετά όλους στη βόλτα; – Τι ισχύει πραγματικά
- «Το σε λίγο δεν ήρθε ποτέ» – Η συγκινητική ανάρτηση της δασκάλας του 34χρονου δύτη που χάθηκε στα Λιμανάκια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 29.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/david-wirzba-1kqqPKhn0a4-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442