Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Με 3-0 σετ έφυγαν οι «πράσινες» από το κλειστό του Ρέντη

Με 3-0 σετ έφυγαν οι «πράσινες» από το κλειστό του Ρέντη

Ο Παναθηναϊκός μπήκε εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών, καθώς επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-0 σετ μέσα στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών, καθώς επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-0 σετ μέσα στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη.

Τι κι αν έλειπαν οι Μόλναρ και Μαχόν, τα κορίτσια του Σπύρου Χουντουμάδη, στο πρώτο τεστ της σεζόν έδειξαν πως δύσκολα θα αποχωριστούν τον τίτλο τους. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, με μόνη διασωθείσα την Κόλεβα, απογοήτευσε και ουσιαστικά… χωρίς πάσα, αφού η Σαββίδου ήταν εκτός ρυθμού, παραδώθηκε και παρότι έφτασε κοντά στο 3-1 στο τρίτο σετ, έσβησε μηχανές και έχασε χωρίς να πάρει ούτε σετ.

Σε υγιεινό περίπατο του Παναθηναϊκού εξελίχθηκε το πρώτο σετ, αφού οι «πράσινες» μπήκαν με αέρα στο γήπεδο και κέρδισαν από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και τις εντυπώσεις. Η εξαιρετική αλληλοκάλυψη σε όλους τους χώρους και η νεοαποκτηθείσα διαγώνιος, Γέλενα Μλαντένοβιτς με 9 πόντους, ήταν αυτές που χάρισαν το πρώτο σετ στο «τριφύλλι», ενώ τα εύσημα πηγαίνουν και στην Αθηνά Παπαφωτίου που παρότι δεν θα είναι η βασική πασαδόρος, έκανε πάρα πολύ καλό παιχνίδι.

Την ίδια στιγμή η απουσία της πασαδόρου του Ολυμπιακού, Μάγια Ογκνιένοβιτς, το ασταθές παιχνίδι της Σαββίδου και τα πολλά λάθη των Πειραιωτών, δεν άφησαν την ομάδα του Γιάννη Νικολάκη να βρει ρυθμό και να κοιτάξει στα ίσια τις αντιπάλους της, με το 16-25 του πρώτου σετ να έρχεται φυσιολογικά.

Μετά την αρχική ψυχρολουσία και τα απανωτά λάθη, τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη άρχισαν να παίρνουν τα πάνω τους, με την αρχηγό, Ελενα Κόλεβα, να δίνει το σύνθημα. Η Βουλγάρα διαγώνιος ήταν η πιο αποτελεσματική για τις γηπεδούχες, κερδίζοντας μάλιστα 10 πόντους, κάτι τέτοιο όμως όπως φάνηκε, δεν ήταν αρκετό.

Μπορεί το σκορ να ήταν σε κοντινά επίπεδα, (16-16, 22-22, 24-24), στο τέλος όμως ένα καρφί της Χριστοδούλου και μια διπλή μπαλιά της Κυριακίδου, διπλασίασαν τα σετ για τις «πράσινες», με 24-26.

Την ύστατη προσπάθεια πραγματοποίησαν οι γηπεδούχες στο τρίτο σετ, φτάνοντας μάλιστα να προηγούνται 19-11. Πάνω εκεί όμως που όλα έδειχναν πως ο Ολυμπιακός ήταν κοντά στη μείωση του σκορ, οι πράσινες με έναν καταιγισμό μπλοκ από τις Χατζηνικολάου, Παπαφωτίου και Χριστοδούλου, αλλά και λάθη των αντιπάλων τους, έκαναν το 3-0.

Τα σετ: 16-25, 24-26, 23-25.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο