Θα καθυστερήσει η επιστροφή στη Γη των κοσμοναυτών του Σογιούζ
Πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο σταθμό πρόσδεσης του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού καθυστέρησε για τουλάχιστον μια ημέρα την αναχώρηση τριών μελών του πληρώματός του, που θα επέστρεφαν στη Γη την Παρασκευή.
Πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο σταθμό πρόσδεσης του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού καθυστέρησε για τουλάχιστον μια ημέρα την αναχώρηση τριών μελών του πληρώματός του, που θα επέστρεφαν στη Γη την Παρασκευή.
«Δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα η πρόσδεση» επισήμανε ο εκπρόσωπος από το Κέντρο Ελέγχου της αποστολής.
Τα άγκιστρα στο σταθμό πρόσδεσης δεν λειτούργησαν με αποτέλεσμα να μην μπορέσει το διαστημόπλοιο Σογιούζ να αρχίσει την κάθοδό του προς τη Γη.
Στο διαστημόπλοιο βρίσκονται οι Ρώσοι Αλεξάντερ Σκβορτσόφ και Μιχαήλ Κορνιγιένκο και ο Αμερικανός Τρέισι Κάλντγουελ Ντάισον.
Το Σογιούζ βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό από τον Ιούνιο.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας