Στο «Χαμόγελο του παιδιού» αφιερωμένη η Α1 γυναικών του βόλεϊ
Αφιερωμένη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» θα είναι η κλήρωση και παρουσίαση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών του βόλεϊ που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 19:30 στο Γκάζι. Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία βόλεϊ, τα έσοδα από τη δημοπρασία φορεμάτων που θα φορέσουν 12 βολεϊμπολίστριες θα διατεθούν στο Οργανισμό που φέτος συμπληρώνει 15 χρόνια ζωής.
Αφιερωμένη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» θα είναι η κλήρωση και παρουσίαση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών του βόλεϊ που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 19:30 στο Γκάζι.
Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία βόλεϊ, τα έσοδα από τη δημοπρασία φορεμάτων που θα φορέσουν 12 βολεϊμπολίστριες θα διατεθούν στο Οργανισμό που φέτος συμπληρώνει 15 χρόνια ζωής.
Στο μεταξύ, η πρώτη πρόβα πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της Kathy Heyndels με την παρουσία των 12 αθλητριών – εκπροσώπων των ομάδων που για μια βραδιά θα γίνουν μοντέλα.
Δείτε την πρόβα των αθλητριών…
H γιορτή που έχει σλόγκαν «Γυναικεία υπόθεση» θα είναι συνδιοργάνωση της Ε.Ο.ΠΕ. και της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης», Πειραιώς 100).
Οι αθλήτριες έβγαλαν για λίγο το casual ντύσιμο και δοκίμασαν τα ειδικά σχεδιασμένα από τον σχεδιαστή μόδας Γιάννη Τόγκο βραδινά φορέματα του οίκου Kathy Heyndels.
Η πρόβα χαρακτηρίστηκε επιτυχημένη από τον σχεδιαστή, καθώς όλα τα κορίτσια έδειξαν να ανταποκρίνονται στον ρόλο του μοντέλου, έστω και αν… δυσκολεύτηκαν από τα ψηλά τακούνια.
Η «πασαρέλα», λοιπόν, είναι έτοιμη να υποδεχτεί τις αθλήτριες το βράδυ της Δευτέρας και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τις χαρεί για πρώτη φορά έτσι όπως δεν της έχει δει ποτέ ξανά!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η «ανάπτυξη» του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να συγκαλύψει τον πραγματικό οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό της χώρας
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Ήθελα να του ρίξω γροθιά στο πρόσωπο: Η περίεργη χημεία των Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον στο True Detective
- Super Technologies: Μια επένδυση-σταθμός που αλλάζει τον χάρτη του iGaming στην Ελλάδα
- Ιδεολογία και πραγματικότητα στην εξωτερική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ
- Σχολεία: Πού θα παραμείνουν κλειστά και πού θα λειτουργήσουν μια ώρα αργότερα
- Αττική: Στου Παπάγου το μεγαλύτερο ύψος βροχής – Χάρτης με την κατανομή ανά περιοχή
- Τριαντάφυλλος: Τι τον οδήγησε στο νοσοκομείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442