Εκτός ο Γκασόλ με αμυγδαλίτιδα
Χωρίς τον Μαρκ Γκασόλ συνεχίζεται η προετοιμασία της Ισπανίας για το παιχνίδι με τη Σερβία στην προημιτελική φάση του Μουντομπάσκετ. Ο έμπειρος φόργουορντ και ένας από τους καλύτερους παίκτες των «φούριας ρόχας» μέχρι τώρα ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα.
-
Ακινητοποιήθηκε προσωρινά τρένο της Hellenic Train που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη
-
«Δεν υπάρχει γυρισμός»: Οι γυναίκες του Ιράν είναι αποφασισμένες να πετάξουν τη μαντίλα
-
Πρωτιά της Κρήτης στις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις το 2025
-
Ισχυρή χαλαζόπτωση στη Λέρο - Το «έστρωσε» ανήμερα των Χριστουγέννων
Χωρίς τον Μαρκ Γκασόλ συνεχίζεται η προετοιμασία της Ισπανίας για το παιχνίδι με τη Σερβία στην προημιτελική φάση του Μουντομπάσκετ.
Ο έμπειρος φόργουορντ και ένας από τους καλύτερους παίκτες των «φούριας ρόχας» μέχρι τώρα ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα.
Είναι δύσκολο έως απίθανό να χάσει το παιχνίδι με την ομάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς, ενώ ήδη ο Φελίπε Ρέγιες τέθηκε στη διάθεση του Σέρτζιο Σκαριόλο.
Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης είχε τραυματιστεί στον αυχένα (πήγε ταξίδι αστραπή στην Ισπανία για μία ειδική θεραπεία), όμως δεν ήταν κάτι το σοβαρό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ
- Νιγηρία: Πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Κυβερνοασφάλεια: Αγορές με τη βοήθεια της AI και προσωπικά δεδομένα
- Ακίνητα: Έρχεται το price map για να βάλει τάξη στην αγορά
- Ταξίδια: Οι 4+1 τάσεις που θα διαμορφώσουν το τοπίο του 2026
- Ερντογάν: Συναντήθηκε με τον ντε φάκτο ηγέτη του Σουδάν – Τι του υποσχέθηκε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)











































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 26.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/chris-klein-arb98T7qFi4-unsplash-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442