Την απόκτηση του Τζαμόν Λούκας ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ την τελευταία σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα του Αμαρουσίου. Χειρουργήθηκε και μετράει αντίστροφα ο Βασιλόπουλος!
Την απόκτηση του Τζαμόν Λούκας ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ την τελευταία σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα του Αμαρουσίου θα αποτελέσει την εναλλακτική λύση στην περιφερειακή γραμμή των «ερυθρολεύκων».
Ο Λούκας με το Μαρούσι είχε, πέρυσι, κατά μέσο όρο στην Α1 στο ενεργητικό του 9,8 πόντους, 4,1 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 1,8 κλεψίματα, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 9,8 πόντους, 3,3 ασίστ, 3,3 ριμπάουντ και 1,7 κλεψίματα ανά αγώνα.
Χειρουργήθηκε και μετράει αντίστροφα ο Βασιλόπουλος
Στο μεταξύ, το πρωί της Τετάρτης ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος χειρουργήθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον νευροχειρουργό Πέτρο Σταύρο στη μέση του. Ο Έλληνας φόργουορντ περνάει πλέον στο στάδιο της αποθεραπείας και αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε περίπου τέσσερις μήνες.
Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της στο Καρπενήσι και στις 3 Σεπτεμβρίου θα δώσει φιλικό με το Μαρούσι. Οι δύο ομάδες θα παίξουν άλλο ένα φιλικό στις 8 του ίδιου μήνα.