Την ενίσχυσή της εν όψει της νέας σεζόν συνεχίζει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, με την απόκτηση της Μαρίας Μαγγίνα.
Μετά την αποχώρηση, για προσωπικούς λόγους, της Γιάννας Βλάχου από το λιμάνι, η διοίκηση κινήθηκε στην αναζήτηση μιας λίμπερο, η οποία θα κάλυπτε ικανοποιητικά το κενό της έμπειρης παίκτριας.
Ετσι κατέληξε στην 32χρονη λίμπερο του Ηρακλή Κηφισιάς, η οποία στις πρώτες της δηλώσεις στην ομάδα έθεσε ως στόχο την κορυφή.
Ενα βήμα από Κυριακίδου
Από κει και πέρα, εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και στο θέμα της κεντρικού, με την Εύη Κυριακίδου να βρίσκεται με το ένα πόδι στην ομάδα. Η 29χρονη παίκτρια του Ηρακλή τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τους πειραιώτες, η τελική απάντηση όμως θα δοθεί την Τετάρτη, οπότε και θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.
Από τη στιγμή όμως που η διοίκηση του Γηραιού τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως δεν θα μπει εμπόδιο στην μεταγραφή, αν το θέλει η ίδια η παίκτρια, η Κυριακίδου θα πρέπει να θεωρείται ήδη ερυθρόλευκη. Μέσα στην εβδομάδα λοιπόν αναμένεται ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό, η οποία θα επισημοποιήσει την συνεργασία των δύο πλευρών.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.