Ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Ροτέν
Το ενδεχόμενο συνεργασίας του Ζερόμ Ροτέν με τον ΠΑΟΚ, αποκαλύπτει σε δημοσίευμα της η γαλλική εφημερίδα «Parisien». Φιλικό με την Ερφουρτ (19:00) την Πέμπτη.
Το ενδεχόμενο συνεργασίας του Ζερόμ Ροτέν με τον ΠΑΟΚ, αποκαλύπτει σε δημοσίευμα της η γαλλική εφημερίδα «Parisien».
Πιό συγκεκριμένα, στο σχετικό κείμενο αναφέρεται ότι ο έμπειρος διεθνής μέσος, προπονείται από την αρχή της εβδομάδας με τους αναπληρωματικούς της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς δεν υπολογίζεται για την νέα χρονιά.
Ωστόσο, όπως προσθέτει η έγκυρη εφημερίδα ο ελληνικός σύλλογος, δεν έχει καταθέσει, μέχρι τώρα, επίσημη πρόταση για την απόκτηση του 32χρονο άσου, που έχει αγωνισθεί στην Καέν, την Τρουά, την Μονακό, την Παρί Σεν Ζερμέν, την Ρέιντζερς και την Ανκαραγκουτσού.
Σύμφωνα πάντα με την «Parisien», οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ περιμένουν να λυθεί το συμβόλαιο του Πάμπλο Κοντρέρας, προκειμένου να αρχίσουν τις επαφές με τον Ροτέν, που βρίσκεται σε αναζήτηση «ποδοσφαιρικής στέγης».
Ανησύχησαν με Γκαρσία
Ευχάριστα και δυσάρεστα έκρυβε η σημερινή (15/7) πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Μπρουκενάου. Τα ευχάριστα αφορούν στο γεγονός ότι -επιτέλους- η θερμοκρασία έπεσε και οι συνθήκες προετοιμασίας της ομάδας έγιναν πιο… ανθρώπινες. Τα δυσάρεστα αφορούν στον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το οικογενειακό διπλό της ομάδας.
Σε ό,τι αφορά στον Ουρουγουανό, έπειτα από δέκα λεπτά από την έναρξη του οικογενειακού διπλού, ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι και αποχώρησε από το γήπεδο. Γεγονός είναι ότι δεν υπάρχει σοβαρή ανησυχία για την κατάσταση του παίκτη, όμως, αν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο απογευματινό (15/7) φιλικό με την Έρφουρτ, θα φανεί εκείνη την ώρα.
Όσο για τον καιρό, μετά από αρκετές ημέρες η θερμοκρασία έπεσε αισθητά, κάνοντας τις συνθήκες πιο εύκολες για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι περίμεναν πώς και πώς να φτάσει αυτή η στιγμή, καθώς από την πρώτη μέρα παρουσίας τους στη Γερμανία, με εξαίρεση την περασμένη Τρίτη (13/7), που είχαν ρεπό, η ζέστη δεν τους άφηνε να κάνουν απερίσπαστα τη δουλειά τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα κρίση για τον πρίγκιπα Χάρι – Το Λονδίνο επανεξετάζει την προσωπική ασφάλειά του στις επισκέψεις στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού με τον Ελ Κααμπί (vid)
- Έχουν περάσει 38 χρόνια από την έναρξη της Πρώτης Ιντιφάντα και οι Παλαιστίνιοι ακόμα αγωνίζονται
- Αγρότες: Καταστολή στα μπλόκα, εισαγγελείς και «εγκληματικές οργανώσεις» απέναντι σε ένα κίνημα που φουντώνει
- Η εποχή του OnlyFans – Όταν η οικειότητα και η μοναξιά γίνονται εμπορεύματα
- Ο Τσικίνιο είχε την πρώτη φάση του Ολυμπιακού (vid)
- Τα μηνύματα της 20χρονης με τον 14χρονο στον Χολαργό – Τι υποστηρίζει ένας από τους δράστες
- Καλύβια: Αυτά είναι τα καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο κλεμμένο ΙΧ – Κρατά το στόμα του κλειστό ο 37χρονος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442