Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Στέφεν Μακίνουα, το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ. «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ για τη νέα μου ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος
γι'αυτό. Η Λάρισα μου δίνει την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο»,
ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του ο Νιγηριανός άσος.
Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Στέφεν Μακίνουα, το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ. Ο Νιγηριανός φορ αφίχθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 14:00, όπου τον περίμεναν οι εκπρόσωποι του Τύπου.
«Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στη Λάρισα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτό. Η Λάρισα μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο», ανέφερε στις πρώτες τους δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».
Κατόπιν πρόσθεσε: «Στόχος μου είναι να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είχα κατά καιρούς προβλήματα τραυματισμών. Ήρθα για να πετύχω κάτι καλό, κάτι μεγάλο».
Και κατέληξε, λέγοντας: «Από τη στιγμή που ο πρόεδρος και η ομάδα κατασκευάζουν ένα νέο γήπεδο, σημαίνει ότι χτίζεται κάτι καλό στον σύλλογο και θέλω να βοηθήσω και εγώ σε αυτό».
Ο 27άχρονος άσος από ηλικία των 16 ετών αγωνίζεται στην Ιταλία. Από το 2006 ανήκει στη Λάτσιο, η οποία τον παραχώρησε ως δανεικό για έναν χρόνο στους «βυσσινί».
Ο Νιγηριανός ταξίδεψε οδικώς στην Λάρισα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιο του δανεισμού του για τον επόμενο χρόνο από την Λάτσιο.
Αν προλάβει, θα δώσει το «παρών» και στην απογευματινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.