Οι Σέλτικς επικράτησαν των Λέικερς στην Βοστόνη με 92-86 και
προηγούνται με 3-2 στην σειρά των τελικών στο ΝΒΑ, που πλέον,
μεταφέρεται στο Λος Αντζελες.
Οι Σέλτικς επικράτησαν των Λέικερς στην Βοστόνη με 92-86 και προηγούνται με 3-2 στην σειρά των τελικών στο ΝΒΑ, που πλέον, μεταφέρεται στο Λος Αντζελες.
Κορυφαίος για τους «Κέλτες» που θέλουν μία νίκη σε δύο αγώνες για να κατακτήσουν τον τίτλο, ήταν ο Πολ Πιρς που σημείωσε 27 πόντους, ενώ πολύ καλή απόδοση είχε και ο Γκαρνέτ με 18 πόντους και δέκα ριμπάουντ.
Οσον αφορά στους «λιμνάνθρωπους» που για να στεφθούν πρωταθλητές πρέπει να νικήσουν και στους δύο εντός έδρας αγώνες που απομένουν, πρωταγωνιστής ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ που πέτυχε 38 πόντους.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας