Ακυρώθηκε η συναυλία του Έλβις Κοστέλο, περικοπές στο Φεστιβάλ Πέτρας
Όλο και πιο αισθητή στα καλλιτεχνικά δρώμενα γίνεται η οικονομική κρίση. Μετά τη Γκρέις Τζόουνς, και ο Έλβις Κοστέλο ακύρωσε την προγραμματισμένη για τις 3 Ιουλίου συναυλία του στην Αθήνα, λόγω της χαμηλής προπώλησης των εισιτηρίων, ενώ το Φεστιβάλ Πέτρας ανακοίνωσε περικοπές στο πρόγραμμά του.
Όλο και πιο αισθητή στα καλλιτεχνικά δρώμενα γίνεται η οικονομική κρίση.
Μετά τη Γκρέις Τζόουνς, και ο Έλβις Κοστέλο ακύρωσε την προγραμματισμένη για τις 3 Ιουλίου συναυλία του στην Αθήνα, λόγω της χαμηλής προπώλησης των εισιτηρίων, ενώ το Φεστιβάλ Πέτρας ανακοίνωσε περικοπές στο πρόγραμμά του.
Η συναυλία του Κοστέλο επρόκειτο να διεξαχθεί στο θέατρο του Terra Vibe Ρark.
Σε ανακοίνωση της εταιρείας Βig Star Ρromotion αναφέρονται τα εξής:
«Η τρέχουσα δυσμενής οικονομική κατάσταση,που έχει πλήξει τα μεσαία εισοδήματα,είχε αποτέλεσμα τη χαμηλή προπώληση εισιτηρίων, καθιστώντας αδύνατη την πραγματοποίηση της παραπάνω συναυλίας».
Παράλληλα, με ανακοίνωσή του το Φεστιβάλ Πέτρας ενημερώνει το κοινό πως «λόγω των αντίξοων οικονοµικών συνθηκών, µε ευθύνη των εταιρειών παραγωγής, ακυρώνονται οι πιο κάτω συναυλίες: Πολυκανδριώτης, Χάλκινα της Ηγουµενίτσας, Αctive Μember, Sadahzinia».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας