Ταλαιπωρία στον Αρη και σενάρια ανταλλαγής Αράνο-Νασούτι
Η αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ ταλαιπώρησε τα μέλη της αποστολής του Αρη, που πρώτα ταξίδεψε στην Αθήνα και στη συνέχεια ενημερώθηκε για την αναβολή, αλλά αυξάνει τις επιλογές του Κούπερ. Για την ακρίβεια, ο Αργεντινός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει πλέον στον Κρίστιαν Νασούτι, αφού θεωρείται ότι θα ακολουθήσει το πρόγραμμα προετοιμασίας της Παρασκευής. Φήμες για πρόταση του Αρη στη Μπόκα με 200.000 δολάρια και τον Αράνο για την αγορά του Νασούτι!
Η αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ ταλαιπώρησε μεν τα μέλη της αποστολής του Αρη, που πρώτα ταξίδεψε στην Αθήνα και στη συνέχεια ενημερώθηκε για την αναβολή, αυξάνει δε τις επιλογές του Εκτορ Ραούλ Κούπερ σχετικά με τους διαθέσιμους παίκτες.
Για την ακρίβεια, ο Αργεντινός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει πλέον στον Κρίστιαν Νασούτι, αφού θεωρείται ότι θα ακολουθήσει το πρόγραμμα προετοιμασίας της Παρασκευής.
Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη γάμπα και βάσει του αρχικού προγράμματος, δεν προλάβαινε τον αγώνα με την ΑΕΚ. Οι διαδοχικές αναβολές, πρόσφεραν τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να θεραπευτεί και φυσικά να ενταχθεί στα πλάνα του Κούπερ.
Κατά πόσο θα ξεκινήσει στο παιχνίδι, θα εξαρτηθεί από την αγωνιστική κατάστασή του, στις δύο επόμενες προπονήσεις. Από εκεί και πέρα, τόσο ο Μεχντί Ναφτί όσο και ο Τόνι Κάλβο θα πάρουν περισσότερες προπονήσεις στα πόδια τους, πριν συμπεριληφθούν στην ενδεκάδα, πράγμα που επίσης εκλαμβάνεται ως θετικό.
Δίνει 200.000 δολάρια και Αράνο για Νασούτι
Στο μεταξύ, ο Αρης βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Κριστιάν Νασούτι. Η επιθυμία του παίκτη είναι ξεκάθαρη και μάλιστα με δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα «Ole» τόνισε ότι θέλει να μείνει στον Αρη και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο Αργεντίνος αμυντικός υποστήριξε ότι «ήρθα στην Ελλάδα με την προοπτική να μείνω περισσότερο από έναν χρόνο και είμαι χαρούμενος από το επίπεδο της συνεργασίας. Ελπίζω να πάνω όλα καλά στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του Αρη με την Ρίβερ, γιατί πραγματικά θέλω να μείνω. Αισθάνομαι πολύ καλά στον Αρη», είπε.
Από εκεί και πέρα, εντός των επόμενων ημερών θα φανεί κατά πόσο οι «κίτρινοι» θα αποκτήσουν τα δικαιώματα του παίκτη. Η αρχική συμφωνία προβλέπει την καταβολή ενός εκατομμυρίου δολαρίων, αλλά οι επιτελείς του Αρη θέλουν να μειώσουν κατά το ήμισυ το ποσό. Γι’ αυτό τον λόγο μετέβη στην Αργεντινή ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αρης πρότεινε το ποσό των 200.000 δολαρίων, αλλά και τον Κάρλος Αράνο ως έμψυχο αντάλλαγμα. Αυτό φυσικά εφόσον ισχύει, αποτελεί είδηση, καθώς δείχνει ότι ο Κούπερ δεν υπολογίζει στον συμπατριώτη του αριστερό μπακ.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις
Η Εθνική πόλο των γυναικών νίκησε 13-12 την Ουγγαρία στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ σε φιλικό τεστ κι έκανε ιδανική πρόβα ενόψει της συμμετοχής των δύο ομάδων στην προκριματική φάση του World Cup.