Βαζέχα και Σαραβάκος κόντρα σε Ρότσα, Λέτο και Σισέ
Τους παίκτες που θα αποτελέσουν τις ομάδες που θα παίξουν μεταξύ τους στο διπλό που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της φιέστας της απονομής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, επέλεξαν οι Μίμης Δομάζος και Γιώργος Καραγκούνης. Σαραβάκος και Βαζέχα θα βρεθούν στην ίδια ομάδα με αντιπάλους τους Σισέ, Λέτο και Ρότσα... -Ο Μαντσίνι πρώτος στη λίστα του ΠΑΟ, έπεται ο Μαρτσένα
Τους παίκτες που θα αποτελέσουν τις ομάδες που θα παίξουν μεταξύ τους στο διπλό που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της φιέστας της απονομής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, επέλεξαν οι Μίμης Δομάζος και Γιώργος Καραγκούνης.
Σαραβάκος και Βαζέχα θα βρεθούν στην ίδια ομάδα με αντιπάλους τους Σισέ, Λέτο και Ρότσα.
Ο Γιώργος Καραγκούνης στην αρχή της ομιλίας του, τόνισε: «Είναι τιμή που κάθομαι δίπλα σε δύο τόσο θρυλικές μορφές του Παναθηναϊκού», ενώ ο Δομάζος ανέφερε: «Χαίρομαι που μπορούμε να μιλάμε και να βγαίνουμε έξω με ψηλά το κεφάλι. Το είχαμε χάσει αυτό. Να συνεχίσετε έτσι».
Αναλυτικά οι δύο ενδεκάδες που επέλεξαν οι Μίμης Δομάζος και Γιώργος Καραγκούνης.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις