Διάψευση ΠΑΟΚ για Μπέντο, απαίτηση Champions League
Κατηγορημα-τικά διέψευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα πορτογαλικά δημοσιεύματα, που θέλουν τους διοικούντες να έχουν συμφωνήσει με τον Πάουλο Μπέντο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στο μεταξύ, συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων μίλησε για λίγη ώρα, πριν από τη σημερινή προπόνηση με τους παίκτες, ζητώντας τους να οδηγήσουν τον «Δικέφαλο» του Βορρά στα προκριματικά του Champions League.
Κατηγορηματικά διέψευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα πορτογαλικά δημοσιεύματα, που θέλουν τους διοικούντες να έχουν συμφωνήσει με τον Πάουλο Μπέντο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στο μεταξύ, συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων μίλησε για λίγη ώρα, πριν από τη σημερινή προπόνηση με τους παίκτες, ζητώντας τους να οδηγήσουν τον «Δικέφαλο» του Βορρά στα προκριματικά του Champions League.
Αρκετά είναι τα ονόματα προπονητών που φέρονται να βρίσκονται στη λίστα του ΠΑΟΚ στην περίπτωση που ο Φερνάντο Σάντος δεν παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το τελευταίο που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν αυτό του Πάουλο Μπέντο, με τον πορτογαλικό Τύπο να αναφέρει πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.
Τόσο η ΠΑΕ, όσο και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που εξαιτίας της φιλικής του σχέσης με τον Μπέντο φέρεται να είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο πλευρών, διέψευσαν πως η φημολογία αυτή είναι πραγματική. Επιθυμία άλλωστε, των διοικούντων τον ΠΑΟΚ και του Θοδωρή Ζαγοράκη είναι η παραμονή του Σάντος στον πάγκο της ομάδας.
Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» μάλιστα έχει εκφράσει επανειλημμένως στον Φερνάντο Σάντος την επιθυμία του αυτή και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τονίσει πως θα ληφθεί η σωστή απόφαση την κατάλληλη στιγμή. Κάτι που αναμένεται να γίνει μετά τα πλέι οφ. Όπως και να χει, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για άλλον προπονητή μόνο στην περίπτωση που δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Σάντος.
«Δώστε τα όλα για το Champions League»
Ο Σάντος θέλει να κρατήσει συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές του ενόψει των αγώνων του μίνι πρωταθλήματος και για το λόγο αυτό οι προπονήσεις της ομάδας είναι πλέον κλειστές. Ωστόσο, την Πέμπτη δόθηκε άδεια σε συντονιστική επιτροπή των φιλάθλων να μιλήσει για λίγο με τους ποδοσφαιριστές.
Έτσι και έγινε με τους φιλάθλους να εκφράζουν στους παίκτες την πίστη τους και να τους ζητάνε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.
«Δώστε τα όλα για να βγείτε πρώτοι, μπορείτε, εμείς σας πιστεύουμε, σας στηρίζουμε και θα σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Είναι πολύ σημαντική για την ομάδα, τον κόσμο της και την ίδια την πόλη της Θεσσαλονίκης η εξασφαλίση του εισιτηρίου για το Champions League», ήταν τα λόγια των φιλάθλων προς του παίκτες του «Δικεφάλου».
Αναβολή της εκδίκασης για Γκαρσία
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ με τον Φερνάντο Σάντος να μην έχει στη διάθεσή του μόνο τον μακροχρόνια απόντα Κριστιάνο.
Αγωνία βέβαια υπάρχει για την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής στο θέμα του Πάμπλο Γκαρσία, που απολογήθηκε με υπόμνημα, για την κατηγορία των δυσφημιστικών δηλώσεων κατά της διαιτησίας μετά τον αγώνα της 21ης Μαρτίου με την ΑΕΚ.
Ο ΠΑΟΚ ζήτησε και πήρε αναβολή για την εκδίκαση της υπόθεσης και επόμενη δικάσιμος είναι πλέον η 6η του Μάη, κάτι που σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του Ουρουγουανού για τα πρώτα τουλάχιστον παιχνίδια των πλέι οφ.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις
Η Εθνική πόλο των γυναικών νίκησε 13-12 την Ουγγαρία στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ σε φιλικό τεστ κι έκανε ιδανική πρόβα ενόψει της συμμετοχής των δύο ομάδων στην προκριματική φάση του World Cup.