Κυριακή 26 Απριλίου 2026
weather-icon 25o
Ο Κάκος σφυρίζει τον τελικό του Κυπέλλου ΠΑΟ-Αρης

Ο Κάκος σφυρίζει τον τελικό του Κυπέλλου ΠΑΟ-Αρης

Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας θα είναι ο διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αρη, που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 24 Απριλίου (20:30) στο ΟΑΚΑ. Βοηθοί του Κάκου θα είναι οι Κώστας Δάλλας (Ηπείρου) και Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου), 4ος διαιτητής ο Μιχαήλ Κουκουλάκης (Ηρακλείου) και παρατηρητής ο Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής).

Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας θα είναι ο διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αρη, που θα διεξαχθεί το Σάββατο,24 Απριλίου (20:30) στο ΟΑΚΑ.

Βοηθοί του Κάκου θα είναι οι Κώστας Δάλλας (Ηπείρου) και Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου), 4ος διαιτητής ο Μιχαήλ Κουκουλάκης (Ηρακλείου) και παρατηρητής ο Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 26 Απριλίου 2026
Cookies