Ο Robert Kubica δεν απέκλεισε τη Ferrari για το 2011
Ο Πολωνός δεν είναι αρνητικός σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή στη Scuderia του χρόνου, αν και ξεκαθάρισε ότι προς το παρόν δεν συζητά για το μέλλον του και ότι αφοσιώνεται στην επιτυχία με τη Renault.
Ο Robert Kubica πήρε θέση για πρώτη φορά στις επίμονες φήμες των τελευταίων μηνών που τον θέλουν βασικό υποψήφιο για τη θέση του Felipe Massa στη Ferrari το 2011, λέγοντας ότι αυτή δεν είναι η προτεραιότητά του προς στιγμήν. Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο.
Υπήρχαν από πέρσι φήμες για τη Ferrari και υπάρχουν και φέτος. Θα δούμε. Μέχρι τώρα οι φήμες ήταν μόνο φήμες δήλωσε ο Πολωνός. Προς το παρόν, αφοσιώνομαι για να κάνω την καλύτερη δυνατή δουλειά για την ομάδα με την οποία αγωνίζομαι. Είναι απολύτως ξεκάθαρο πως ό,τι συμβεί στο μέλλον δεν με επηρεάζει τώρα.
Δεν έχω σκεφτεί ούτε για ένα δευτερόλεπτο για την επόμενη χρονιά και το μέλλον μου. Η Renault τους κέρδισε [τη Ferrari] πέντε χρόνια πριν και δεν βλέπω κανένα λόγο να μην επαναλάβει κάτι τέτοιο [στο μέλλον]. Το είδαμε στο παρελθόν και με τη Brawn – δεν την αποκαλούσαν μεγάλη ομάδα, με μεγάλο προϋπολογισμό, αλλά κατέκτησε το πρωτάθλημα. Εξίσου καλό παράδειγμα είναι και η Renault.
Πρόσφατα κυκλοφόρησαν πληροφορίες που ήθελαν τη Ferrari και τον Felipe Massa να βρίσκονται κοντά σε νέο τριετές συμβόλαιο – ωστόσο ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Stefano Domenicali, υποστήριξε ότι η Scuderia δεν βιάζεται να υπογράψει τον οδηγό που θα οδηγεί δίπλα στον Fernando Alonso το 2011.
Το ίδιο λέει, τώρα, και ο F. Massa: Νομίζω ότι δεν υπάρχει βιασύνη προς στιγμήν, ακόμα και από τη δική μου πλευρά. Είμαι πολύ χαρούμενος όπως είναι τα πράγματα τώρα και με τον τρόπο που δουλεύουμε στην ομάδα. Ακόμα και πέρσι, πριν το ατύχημά μου, είχαμε συζητήσεις ανανέωσης του συμβολαίου μου.
Μπορώ να πω ότι οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν και πάλι. Δεν βιάζομαι για κάτι τέτοιο. Θέλω να βελτιωθώ, αγώνα με τον αγώνα, και να διεκδικήσω το πρωτάθλημα. Μόνο αυτό είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μου και δεν βιαζόμαστε για το συμβόλαιο, τονίζει ο Βραζιλιάνος.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας