Ο Ντουντού Σεαρένσε αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το Σάββατο για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο Βραζιλιάνος μέσος καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προπονείται κανονικά και όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στην αποστολή με πιθανότητες να πάρει και χρόνο συμμετοχής από τον Μπάντοβιτς. Στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού και οι Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, όχι όμως και οι Ντάτολο, Ντιόγκο.
Ο Ντουντού Σεαρένσε αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο σαββατιάτικο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι καλά.
Ο Βραζιλιάνος μέσος καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προπονείται κανονικά και όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στην αποστολή της αναμέτρησης με τους Ηπειρώτες, ενώ δεν αποκλείεται εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν να πάρει και χρόνο συμμετοχής από τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.
Αλλωστε, ο μεγάλος στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι να έχουν 100% έτοιμο τον Ντουντού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις 21 Μαρτίου.
Τα καλά νέα για τον τεχνικό των Πειραιωτών συνεχίζονται, αφού στην διάθεσή του για το ματς με τον ΠΑΣ τέθηκαν και οι Κώστας Μήτρογλου, Ματ Ντάρμπισιρ.
Ο πρώτος θα αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα μετά το κάταγμα στη μύτη που υπέστη στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή, ενώ ο Αγγλος προπονείται κανονικά αφού ο τραυματισμός του δεν ήταν ανησυχητικός.
Αντίθετα, ο εκτός αποστολής, που θα ανακοινωθεί μετά την τελευταία προπόνηση της Παρασκευής θα μείνουν οι Χεσούς Ντάτολο και Λουίς Ντιόγκο, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του