Κυριακή 26 Απριλίου 2026
weather-icon 14o
Νοκ άουτ για έναν μήνα ο Ντιόγκο, αγώνας για να προλάβει τον ΠΑΟ

Νοκ άουτ για έναν μήνα ο Ντιόγκο, αγώνας για να προλάβει τον ΠΑΟ

Εκτός δράσης για έναν μήνα θα μείνει ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Λουίς Ντιγόκο. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα ο Βραζιλιάνος, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Εργοτέλη, επιβεβαίωσαν την αρχική διάγνωση, καθώς έδειξαν θλάση δεξιού δικεφάλου μηριαίου. Στο διάστημα της αποθεραπείας του ο Ντιόγκο θα χάσει και τη ρεβάνς με την Μπορντό, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό (21/3).

2

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα ο Ντιόγκο, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Εργοτέλη, έκρυβαν… δυσάρεστες εκπλήξεις για τον Ολυμπιακό.

Η μαγνητική τομογραφία που έγινε στον Βραζιλιάνο επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση, καθώς έδειξε θλάση δεξιού δικεφάλου μηριαίου.

Το διάστημα της αποθεραπείας του υπολογίζεται σε 3-4 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει και τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League με την Μπορντό, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό (21/3).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 26 Απριλίου 2026
Cookies