Εντός έδρας αποστολές για τους πρωτοπόρους, Κέρκυρα, Ολυμπιακό Βόλου και ΟΦΗ
Με τις αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας. Η πρωτοπόρος Κέρκυρα θα φιλοξενήσει την ομάδα του Αιγάλεω που είναι ουραγός στην βαθμολογία και είναι το φαβορί για την νίκη, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου που θα υποδεχθεί τη Δόξα Δράμας, αλλά και ο ΟΦΗ που αντιμετωπίζει τη Ρόδο. Πάντως, η αυλαία ανοίγει το Σάββατο με το ματς Παναιτωλικός - Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00).
Με τις αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας.
Η πρωτοπόρος Κέρκυρα θα φιλοξενήσει την ομάδα του Αιγάλεω που είναι ουραγός στην βαθμολογία και είναι το φαβορί για την νίκη, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου που θα υποδεχθεί τη Δόξα Δράμας, αλλά και ο ΟΦΗ που αντιμετωπίζει τη Ρόδο.
Πάντως, η αυλαία ανοίγει το Σάββατο με το ματς Παναιτωλικός – Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00).
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 20 Φεβρουαρίου (15:00) Παναιτωλικός – Αναγέννηση Καρδίτσας
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του