Μέσι και Μπαρτσελόνα στα πρώτα φαβορί για τα βραβεία «Laureus»
Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους για το βραβείο του Αθλητή της Χρονιάς «Laureus», μετά την εντυπωσιακή χρονιά που είχε με την Μπαρτσελόνα. Μεταξύ άλλων, στα φαβορί βρίσκονται και οι Ρότζερ Φέντερερ, Ουσέιν Μπολντ, Κενενίσα Μπέκελε, και Βαλεντίνο Ρόσι. Στις υποψήφιες Ομάδες της Χρονιάς η Μπαρτσελόνα η Brawn GP (ομάδα της Formula 1), η γυναικεία ποδοσφαιρική Εθνική Ομάδα της Γερμανίας και οι Λος Αντζελες Λέικερς.
Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους για το βραβείο του Αθλητή της Χρονιάς μετά την εντυπωσιακή χρονιά που είχε με την Μπαρτσελόνα.
Μεταξύ άλλων, στα φαβορί βρίσκονται ο Ρότζερ Φέντερερ που έσπασε το ρεκόρ του Πιτ Σάμπρας στις κατακτήσεις των περισσότερων Γραντ Σλαμ.
Ο… υπερηχητικός Ουσέιν Μπολντ και ο Κενενίσα Μπέκελε, που κατέλαβε την πρώτη θέση στα 5.000μ. και 10.000μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Ο Αλμπέρτο Κονταδόρ, θριαμβευτής του Γύρου Γαλλίας για δεύτερη φορά τα τελευταία 3 χρόνια και ο Βαλεντίνο Ρόσι, που κατέκτησε για 7η φορά το πρωτάθλημα στα MotoGP.
Στις υποψήφιες Ομάδες της Χρονιάς βρίσκεται και η Μπαρτσελόνα μαζί με την ομάδα της Formula 1 Brawn GP, τη γυναικεία ποδοσφαιρική Εθνική Ομάδα της Γερμανίας, τους Λος Αντζελες Λέικερς στο μπάσκετ, τους ΝΥ Γιάνκις στο μπέιζμπολ και την Εθνική Ομάδα ράγκμπι της Νοτίου Αφρικής.
Αναλυτικά οι υποψηφιότητες σε όλες τις κατηγορίες:
Ομάδα της Χρονιάς Μπαρτσελόνα (Ισπανία) – Ποδόσφαιρο Brawn GP (ΗΠΑ) – Formula 1 Γυναικεία Εθνική Ομάδα Γερμανίας – Ποδόσφαιρο Λος Αντζελες Λέικερς (ΗΠΑ) – Μπάσκετ ΝΥ Γιάνκις (ΗΠΑ) – Μπέιζμπολ Εθνική Ομάδα Νοτίου Αφρικής – Ράγκμπι
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.