Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι και πάλι έτοιμος να αγωνιστεί. Ο Βραζιλιάνος μέσος έδωσε κανονικά το παρών στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και έτσι ο Νίκος Νιόπλιας μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του εν όψει του αγώνα της Κυριακής (16.45) με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ.
Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι και πάλι έτοιμος να αγωνιστεί. Ο Βραζιλιάνος μέσος έδωσε κανονικά το παρών στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και έτσι ο Νίκος Νιόπλιας μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του εν όψει του αγώνα τηςΚυριακής (16.45) με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ.
Ο αρχηγός της «σελεσάο» με την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή που ακολούθησε τις τελευταίες μέρες ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αστράγαλο, έλαβε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του 45χρονου τεχνικού του «τριφυλλιού».
Επίσης ενθαρρυντικό για τον κοζανίτη προπονητή είναι ότι κανένας παίκτης πλέον δεν βρίσκεται στη λίστα τραυματιών, αφού και ο Γκάμπριελ και ο Ρουκάβινα γυμνάζονται κανονικά και σιγά-σιγά θα πάρουν και αυτοί τις ευκαιρίες τους. Αλλωστε, με το αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα που έχει ο Παναθηναϊκός το προσεχές διάστημα δεν περισσεύει κανείς.
Στη προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αφού έκαναν πρώτα ζέσταμα, εκτέλεσαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ακολούθως επιδόθηκαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, προτού ολοκληρώσουν το πρόγραμμα με ασκήσεις 4 εναντίον 4. Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο ποδοσφαιριστής της golden team Λάντο Φουσού.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του