Αισιόδοξα ατενίζει το 2010 ο όμιλος BMW που κλείνει το ’09 με μείωση πωλήσεων 10,4%
Σε αύξηση πωλήσεων προσβλέπει το 2010 ο βαυαρικός όμιλος αντιμετωπίζοντας τη νέα χρονιά με μια κάποια αισιοδοξία όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του o επικεφαλής του ομίλου, Norbert Reithofer συμπληρώνοντας ότι οι πωλήσεις θα ενισχυθούν από τις αφίξεις νέων μοντέλων στην γκάμα λειτουργώντας ως ούριος άνεμος για τις επιδόσεις του ομίλου. Φυσικά και το να παραμείνουμε […]
Σε αύξηση πωλήσεων προσβλέπει το 2010 ο βαυαρικός όμιλος αντιμετωπίζοντας τη νέα χρονιά με μια κάποια αισιοδοξία όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του o επικεφαλής του ομίλου, Norbert Reithofer συμπληρώνοντας ότι οι πωλήσεις θα ενισχυθούν από τις αφίξεις νέων μοντέλων στην γκάμα λειτουργώντας ως ούριος άνεμος για τις επιδόσεις του ομίλου.
Φυσικά και το να παραμείνουμε πρώτοι παγκοσμίως στις πωλήσεις αυτοκινήτων premium κατηγορίας το 2010 παραμένει στις απόλυτες προθέσεις μας προσβλέποντας στην αύξηση πωλήσεων κατά μια ποσοστιαία μονάδα σε περισσότερες από 1,3 εκ. μονάδες, συμπληρώνει ο N. Reithofer
Οι πωλήσεις του ομίλου BMW όπου περιλαμβάνονται οι φίρμες Mini και Rolls- Royce συρρικνώθηκαν κατά 10,4% στις 1.286.310 εκ μονάδες κατά το 2009. Όσον αφορά την φερώνυμη φίρμα οι πωλήσεις την ίδια χρονιά μειώθηκαν κατά 11,1% στις 1.068.770 μονάδες.
Ωστόσο όπως έχει ήδη αναφερθεί ο βαυαρικός όμιλος αναμένει να κλείσει το 2009 με προ φόρων κέρδη χάρη στην απόδοση του προγράμματος περικοπής δαπανών.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.