Μονόδρομος η νίκη για τον Ατρόμητο, έστω και χωρίς Μασάρα, Τάτο
Πάση θυσία τους τρεις βαθμούς θα κυνηγήσει ο Ατρόμητος στο κυριακάτικο (19:00) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να βάλει από κάτω τον αντίπαλό του και παράλληλα να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Γιώργος Δώνης όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να αποφύγουν τα λάθη, όπως επίσης, όταν τους δοθεί η ευκαιρία να σκοράρουν και να μην τις πετάξουν στα... σκουπίδια.
Πάση θυσία τους τρεις βαθμούς θα κυνηγήσει ο Ατρόμητος στο κυριακάτικο (19:00) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να βάλει από κάτω τον αντίπαλό του και παράλληλα να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.
Ο Γιώργος Δώνης όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να αποφύγουν τα λάθη, όπως επίσης, όταν τους δοθεί η ευκαιρία να σκοράρουν και να μην τις πετάξουν στα… σκουπίδια, όπως έκαναν στο Καυτανζόγλειο χάνοντας τσάμπα δυο πολύτιμους βαθμούς.
Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση το Σάββατο και κατόπιν ο μακεδόνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία απουσιάζουν τα ονόματα του Μασάρα και του Τάτου που είναι τραυματίες.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το Σάββατο (25/4) το βλέμμα του ελληνικού μπάσκετ θα είναι στραμμένο στο Nick Galis Hall για χάρη των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκου Γκάλη και η αίσθηση που γεννάται, θυμίζει κάτι από τα παλιά.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.
Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προέτρεψαν τον Ράφα Μπενίτεθ να μην δίνει σημασία στις φήμες και του ζήτησαν να αλλάξει την εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.