Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
Ο Αστέρας Τρίπολης ανανέωσε το συμβόλαιο του νεαρού αμυντικού Αργυρόπουλου

Ο Αστέρας Τρίπολης ανανέωσε το συμβόλαιο του νεαρού αμυντικού Αργυρόπουλου

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον νεαρό διεθνή αμυντικό Λεωνίδα Αργυρόπουλο έως το 2012. Αγωνιστικά, ο Βαγγέλης Βλάχος προετοιμάζει την αρκαδική ομάδα για τον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη, στον οποίο ο Αστέρας θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στην επιτυχία του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

102

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον νεαρό διεθνή αμυντικό Λεωνίδα Αργυρόπουλο έως το 2012.

Με δηλώσεις του στο sport.gr ο Αργυρόπουλος μίλησε για τα όνειρά του στην Τρίπολη, όπου άριξε «άγκυρα»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με τον Αστέρα. Είναι η ομάδα που με ανέδειξε και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν», τόνισε αρχικά ο 19άχρονος αμυντικός.

«Να καθιερωθώ στην ομάδα»

Ερωτηθείς για τις προσωπικές του φιλοδοξίες, ο Αργυρόπουλος, επισήμανε: «Πρώτα απ όλα θα ήθελα να καθιερωθώ στον Αστέρα, μέσα από σκληρή δουλειά και να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του».

Όσο για το ποιοι είναι αυτοί οι στόχοι και μέχρι πόσο μακριά βλέπει ο φετινός Αστέρας, ο διεθνής μπακ υπογράμμισε:

«Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι και υπό αυτό το πρίσμα στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο γίνεται ψηλότερα και γιατί όχι να διεκδικήσουμε και το κύπελλο. Αλλωστε μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας διακρινόμαστε και εμείς οι παίκτες». 

Αγωνιστικά, ο Βαγγέλης Βλάχος προετοιμάζει την αρκαδική ομάδα για τον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη, στον οποίο ο Αστέρας θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στην επιτυχία του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Οι Οράσιο Καρντόσο, Λιονέλ Ρίος και Ίσραελ Νταμόντε ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με την κατάσταση του Νταμόντε να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Από την αναμέτρηση με την ακριτική ομάδα θα απουσιάσει ο Λαδάκης, που αποβλήθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ θα επιστρέφει ο Αντριάν Μπαστία που εξέτισε την τιμωρία του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
Cookies