Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
weather-icon 15o
Ο Αχμέτοφ αγοράζει τα εισιτήρια του ματς Ουκρανία-Ελλάδα για να τα πουλήσει φθηνότερα

Ο Αχμέτοφ αγοράζει τα εισιτήρια του ματς Ουκρανία-Ελλάδα για να τα πουλήσει φθηνότερα

Σε μια απίστευτη κίνηση είναι έτοιμος να προβεί ο Ρινάτ Αχμέτοφ, ο οποίος πρότεινε στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ουκρανίας, να αγοράσει όλα τα εισιτήρια του επαναλληπτικού της εθνικής, με αντίπαλο την Ελλάδα! Ο ιδιοκτήτης της Σαχτάρ Ντόνετσκ, προσφέρει 1.500.000 δολάρια για την απόκτηση και των 50.000 εισιτηρίων του σταδίου του Ντόνετσκ, τα οποία στη συνέχεια θα διαθέσει στους συμπατριώτες του, σε φιλικότερες τιμές!

89

Σε μια απίστευτη κίνηση είναι έτοιμος να προβεί ο Ρινάτ Αχμέτοφ, ο οποίος πρότεινε στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ουκρανίας, να αγοράσει όλα τα εισιτήρια του επαναλληπτικού της εθνικής, με αντίπαλο την Ελλάδα. Ο ιδιοκτήτης της Σαχτάρ Ντόνετσκ, προσφέρει 1.500.000 δολάρια για την απόκτηση και των 50.000 εισιτηρίων του σταδίου του Ντόνετσκ, τα οποία στη συνέχεια θα διαθέσει στους συμπατριώτες του, σε φιλικότερες τιμές.

Αναλυτικά η επιστολή του Αχμέτοφ στον πρόεδρο της ομοσπονδίας, αναφορικά με τον αγώνα μπαράζ που θα γίνει την Τετάρτη (18/11) στο «Donbass Arena»:

«Αγαπητέ Γκριγκόρι Μιχαϊλοβιτς

Ο εντός έδρας αγώνας της εθνικής Ουκρανίας θα γίνει στη «Donbass Arena» στις 18 Νοεμβρίου. Αυτή την ημέρα θα αποφασίσει αν η ομάδα μας θα πάει στη Νότια Αφρική ή όχι. Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι η εθνική ομάδα χρειάζεται δυνατή υποστήριξη από τον κόσμο. Αλλά η FFU  όρισε παράλογες τιμές.

Εχω πει και επαναλαμβάνω ότι ο τρόπος που συμπεριφέρεστε στους οπαδούς δεν είναι σωστός. Εκτός των άλλων υπάρχει μεγάλο ρίσκο να παίξουμε σε ένα μισογεμάτο στάδιο, λόγω αυτής της πολιτικής. Ορίζοντας αυτές τις υψηλές τιμές επιθυμείτε να εισπράξετε ένα ποσό κοντά στα 4.500.000 δολάρια, λόγω της Donbass Arena.

Είναι γνωστό πως οι αγώνες της εθνικής Ουκρανίας στο Ντνιεπροπετρόφσκ και το Χάρκοβο σας απέδωσαν περίπου ένα ποσό κοντά στις 300.000 δολάρια. Γκριγκόρι Μιχαϊλοβιτς σου προτείνω τη λύση από αυτό το αδιέξοδο.

Η Σαχτάρ επιθυμεί να αγοράσει από την FFU και τα 50.000 εισιτήρια του αγώνα με την Ελλάδα έναντι 1.500.000 δολαρίων. Είναι περισσότερα από ότι πήρατε σε όλα τα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ του 2010. Προσφέρουμε τα εισιτήρια για όλους τους Ουκρανούς οπαδούς στις τιμές που πωλούνται στους αγώνες της Σαχτάρ στην Ευρώπη. Για να δείτε τη διαφορά ανάμεσα στην ομοσπονδία και τη Σαχτάρ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
Cookies