Σε απολογία Ολυμπιακός και Ατρόμητος για τα επεισόδια στο Περιστέρι
Σε απολογία κλήθηκαν Ατρόμητος και Ολυμπιακός για τα επεισόδια που συνέβησαν στο γήπεδο του Περιστερίου μεταξύ οπαδών τους, κατά την διάρκεια της 15λεπτης ανάπαυλας του ημιχρόνου. Επίσης, σε απολογία κλήθηκαν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή ακόμα οκτώ ομάδες της Σούπερ Λιγκ.
Σε απολογία κλήθηκαν Ατρόμητος και Ολυμπιακός για τα επεισόδια που συνέβησαν στο γήπεδο του Περιστερίου μεταξύ οπαδών τους, κατά την διάρκεια της 15λεπτης ανάπαυλας του ημιχρόνου.
Επίσης, σε απολογία κλήθηκαν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή για την Παρασκευή 06/11/2009 και ώρα 12:00 ακόμα οκτώ ομάδες της Σούπερ Λιγκ, στο πλαίσιο των συναντήσεων της 9η αγωνιστικής.
– ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με την Ξάνθη.
– ΠΑΕ ΑΕΚ, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Εργοτέλη.
– ΠΑΕ Αρης, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τη Λάρισα.
– ΠΑΕ Ηρακλής, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον με τον Αστέρα Τρίπολης.
– ΠΑΕ Λάρισα, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για την συμπεριφορά τους στον αγώνα με τον Αρη.
– ΠΑΕ Καβάλα και τον Δ. Παναγόπουλο (διερμηνέα), γιατί «… δε λάβατε κάθε προληπτικό μέτρο το οποίο από τις συνθήκες απαιτείται για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα προστατεύοντας συγχρόνως το κύρος και την αξιοπιστία του Αθλήματος του Ποδοσφαίρου» στον αγώνα με τον Πανθρακικό.
– ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Πανιώνιο.
– ΠΑΕ Πανθρακικός, γιατί «… δε λάβατε κάθε προληπτικό μέτρο το οποίο από τις συνθήκες απαιτείται για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα προστατεύοντας συγχρόνως το κύρος και την αξιοπιστία του Αθλήματος του Ποδοσφαίρου» στον αγώνα με την Καβάλα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.