Το… 2006 ελπίζουν να θυμηθούν οι Περιστεριώτες, όταν είχαν κερδίσει τον Ολυμπιακό
Ο Ατρόμητος υποδέχεται το Σάββατο (19:00) στο Περιστέρι τον Ολυμπιακό και οι παίκτες του Γιώργου Δώνη θα προσπαθήσουν να μιμηθούν το κατόρθωμα του 2006, όταν και είχαν κερδίσει τους «ερυθρολεύκους» με 1-0 στο ίδιο γήπεδο, με γκολ του Κορακάκη που πλέον αγωνίζεται με την φανέλα του Διαγόρα. Χωρίς τον τραυματία Μασάρα, αλλά με πίστη για το θετικό αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι. Μοίρασαν φανέλες και εισιτήρια σε σχολεία οι παίκτες του Δώνη.
Ο Ατρόμητος υποδέχεται το Σάββατο (19:00) στο Περιστέρι τον Ολυμπιακό και οι παίκτες του Γιώργου Δώνη θα προσπαθήσουν να μιμηθούν το κατόρθωμα του 2006, όταν και είχαν κερδίσει τους «ερυθρολεύκους» με 1-0 στο ίδιο γήπεδο, με γκολ του Κορακάκη που πλέον αγωνίζεται με την φανέλα του Διαγόρα.
Η προετοιμασία του Ατρομήτου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, με τον Γιώργο Δώνη να ανακοινώνει τους 20 παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή.
Εκτός αυτής βρίσκεται ο Κάρλος Μασάρα, που στο κύπελλο κόντρα στον Βισαλτιακό υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και την Τετάρτη (4/11) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργος Δώνης και το βράδυ της Παρασκευής αποσύρθηκαν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας είναι οι εξής: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Μπαζίνσκι, Κουτσόπουλος, Αποστολόπουλος, Νάστος, Ολιβέιρα, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας, Τάτος, Μελισσάς, Φαβάλι, Μπρίτο, Περόνε, Κάμπας, Καραγκούνης, Αναστασάκος, Πόποβιτς, Καλαντζής.
Μοίρασαν φανέλες και εισιτήρια σε σχολεία
Κοντά στους μαθητές του Περιστερίου βρέθηκαν (και) την Παρασκευή οι παίκτες του Ατρόμητου συνεχίζοντας το πρόγραμμα επισκέψεων στα σχολεία της πόλης.
Με το πρώτο κουδούνι της ημέρας οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο 5ο και 12ο Λύκειο Περιστερίου που συστεγάζονται προκειμένου να μοιράσουν εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Η αντιπροσωπεία της ομάδας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους μαθητές των δύο σχολείων που προμηθεύτηκαν επίσης δεκάδες φανέλες της ομάδας, πήραν τις νέες αφίσες και φυσικά φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη φιλοξενία και το κλίμα που συνάντησαν.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.