Συνεχίζονται τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό για το γήπεδο στο Μετς και όχι μόνο
Νέος γύρος διαπραγματεύσεων προκύπτει όσον αφορά στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Ο Δήμος Χολαργού φέρεται να έχει στείλει χαρτί στον Ερασιτέχνη, με το οποίο αναφέρει ότι θα πρέπει οι «πράσινοι» να αναλάβουν και τις πιθανές αποζημιώσεις όχι μόνο για τις ζημιές εντός γηπέδου, αλλά και για όσα γίνουν εκτός.
Νέος γύρος διαπραγματεύσεων προκύπτει όσον αφορά στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Ο Δήμος Χολαργού, μετά τα επεισόδια στον αγώνα του «τριφυλλιου» με τον ΠΑΟΚ στο Παγκράτι, θέλει να προλάβει τυχόν δυσάρεστα γεγονότα και στο γήπεδο του Χολαργού, όπου αγωνίζονται οι γυναίκες.
Ο Δήμος Χολαργού φέρεται να έχει στείλει χαρτί στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, με το οποίο αναφέρει ότι για να παραχωρήσει το κλειστό γήπεδο στις γυναίκες θα πρέπει οι "πράσινοι" να αναλάβουν και τις πιθανές αποζημιώσεις όχι μόνο για τις ζημιές εντός γηπέδου, αλλά και για όσα γίνουν εκτός.
Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε προβληματισμό στο "τριφύλλι", ενώ την Παρασκευή 23/10 θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή. Οι "πράσινοι" βέβαια, δεν είναι διατεθειμένοι να πουν το "ναι" σε όλες τις απαιτήσεις του Δήμου Χολαργού.
Ωστόσο, είναι σημαντικό για την ομάδα, μετά και την ακαταλληλότητα της Λεωφόρου, να βρεθεί ένα γήπεδο για τους εντός έδρας αγώνες της, καθώς δεν θέλουν να "παίξει" το σενάριο να επιλέγει το γήπεδο η ΕΟΠΕ και να παίζουν σε ξεχωριστό γήπεδο κάθε βδομάδα, κάτι που θα είναι σαν να αγωνίζονται εκτός έδρας σε όλους τους αγώνες.
Την ίδια στιγμή η επίσημη θέση του Παναθηναϊκού για την έδρα της ομάδας ανδρών βόλεϊ, είναι ότι δεν αποχωρεί από το Μετς. Για το λόγο αυτό, ενώ καθημερινά έξω από το γήπεδο του Μετς βρίσκονταν δυο αστυνομικοί, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε στους δέκα, ώστε να αποτραπούν παρόμοια περιστατικά με εκείνα της Τετάρτης 14/10, όπου άγνωστοι έριξαν βόμβα μολότοφ στην είσοδο του γηπέδου μετά την προπόνηση του "τριφυλλιού".
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.