Μετάλλιο διεκδικούν οι Πασχαλίδης, Τριγκώνης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Tornando
Την αντεπίθεσή τους έκαναν ο Ιορδάνης Πασχαλίδης με τον Κώστα Τριγκώνη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Tornando, που διεξάγεται στην λίμνη Γκάρντα στην Ιταλία, καθώς βρίσκονται στη 3η θέση της γενικής κατάταξης διεκδικώντας μετάλλιο.
Την αντεπίθεσή τους έκαναν ο Ιορδάνης Πασχαλίδης με τον Κώστα Τριγκώνη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Tornando, που διεξάγεται στην λίμνη Γκάρντα στην Ιταλία.
Μετά την ακύρωσή τους στη 1η κούρσα, ανέβασαν ταχύτητες και με την συμπλήρωση έξι ιστιοδρομιών βρίσκονται στη 3η θέση της γενικής κατάταξης διεκδικώντας μετάλλιο. Στην 6η κούρσα έκαναν εξαιρετική πλεύση και πέρασαν πρώτοι την νοητή γραμμή του τερματισμού. Πρώτοι παραμένουν οι αυστραλοί Μπάντκοκ – Ασμπι με 5 βαθμούς ποινής.
Το πλήρωμα των Ν. Μαύρου -Α. Ταγαρόπουλου πραγματοποιεί καλή εμφάνιση και βρίσκεται στην 8η θέση με 38 βαθμούς (16-11-4-4-6-13).
Στο Ευρωπαϊκό ανοιχτό πρωτάθλημα 49er που διεξάγεται στη πόλη Ζαντάρ της Κροατίας έχουν γίνειεννέα κούρσες και το ελληνικό πλήρωμα με τους Διον. Δήμου και Μιχ. Πατενιώτη είναι στην 21η θέση με 77 β. και τρέχει στον χρυσό στολίσκο. Το Σάββατοτελειώνει το πρωτάθλημα με τον medal race.
Την Παρασκευή ξεκινά στο Γουέιμουθ της Αγγλίας το παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοσανίδων RSX στο οποίο μετέχουν και έλληνες ιστιοπλόοι με επικεφαλής τον ολυμπιονίκη και προ ημερών παγκόσμιο πρωταθλητή στη κατηγορία master Νίκο Κακλαμανάκη.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.