Ο Μπολτ κοντά στο «ναι» για το grand prix Θεσσαλονίκης
Οι πιέσεις στην Οργανωτική Επιτροπή του τελικού των grand prix της Θεσσαλονίκης (12-13/9) για την παρουσία του κατόχου των Παγκοσμίων ρεκόρ στα 100μ. και 200μ., Ουσέιν Μπολτ, στη διοργάνωση της συμπρωτεύουσας φαίνεται ότι απέδωσαν καρπούς! Οι διοργανωτές ήρθαν σε επαφή με τον μάνατζερ του Τζαμαϊκανού σπρίντερ και είναι κοντά στο να πείσουν τον σούπερ σταρ να δώσει το «παρών» στο Καυτανζόγλειο.
Οι πιέσεις στην Οργανωτική Επιτροπή του τελικού των grand prix της Θεσσαλονίκης (12-13/9) για την παρουσία του κατόχου των Παγκοσμίων ρεκόρ στα 100μ. και 200μ., Ουσέιν Μπολτ, στη σημαντική διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η συμπρωτεύουσα φαίνεται ότι απέδωσαν καρπούς.
Οι ιθύνοντες της Οργανωτικής Επιτροπής ήρθαν σε επαφή με τον μάνατζερ του Τζαμαϊκανού σπρίντερ στο Βερολίνο κάνοντας την τελική προσπάθεια για να πείσουν τον Μπολτ να δώσει το «παρών» στη Θεσσαλονίκη.
Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο,όπως επισημαίνει στο sport.gr ο μάνατζερ του Μπολτ, Ρίκι Σιμς, και αυτό που απομένει πλέν είναι τροποποιήσει ο Παγκόσμιος πρωταθλητής και «χρυσός» Ολυμπιονίκης το πρόγραμμά του.
«Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι σίγουρο πως θα έρθει ο Μπολτ στη Θεσσαλονίκη. Αυτό θα το ξέρουμε στα τέλη της εβδομάδας», τόνισε αρχικά ο Ρίκι Σιμς και συμπλήρωσε:
«Όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα μπορέσει να τροποποιήσει το πρόγράμμα του. Μετά το Γκόλντεν Λιγκ των Βρυξελλών είχε προγραμματίσει να επιστρέψει στην Τζαμάικα.
»Αν δεν πάει τότε θα έρθει κατά πάσα πιθανότητα στη Θεσσαλονίκη. Συνεχίζονται οι συζητήσεις και θα δούμε που θα καταλήξουν. Τίποτα δεν είναι σίγουρα, αλλά σίγουρα υπάρχουν πιθανότητες να έρθει», κατέληξε ο Σιμς.
Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αν έρθει ο Μπολτ είναι σίγουρο ότι θα γεμίζει το Καυτανζόγλειο στάδιο, καθώς ποιος δεν θα θέλει να δει από κοντά τον κορυφαίο αθλητή του κόσμου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.