Απολογήθηκε ο Σπυρόπουλος, προς Κορίνθιανς ο Μάτος
Ο Νίκος Σπυρόπουλος μετέβη το πρωί της Παρασκευής (21/8) στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και παρέδωσε την γραπτή του απολογία για το επεισόδιο με τον προπονητή του, μία ημέρα πριν. Ο νεαρός αμυντικός θα τιμωρηθεί πιθανότατα με βαρύ χρηματικό πρόστιμο, ενώ αποκλείστηκε (όπως ήταν φυσικό) από την αποστολή του αγώνα με τον Εργοτέλη, εκεί όπου τη θέση του θα πάρει ο Φίλιππος Δάρλας.
Ο Νίκος Σπυρόπουλος μετέβη το πρωί της Παρασκευής (21/8) στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και παρέδωσε την γραπτή του απολογία για το επεισόδιο με τον προπονητή του, μία ημέρα πριν. Ο νεαρός αμυντικός θα τιμωρηθεί πιθανότατα με βαρύ χρηματικό πρόστιμο, ενώ αποκλείστηκε (όπως ήταν φυσικό) από την αποστολή του αγώνα με τον Εργοτέλη, εκεί όπου τη θέση του θα πάρει ο Φίλιππος Δάρλας.
Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Μάτος που οδεύει προς Κορίνθιανς, την ώρα που γερμανικά σενάρια στέλουν τον Μέτζελντερ στον Παναθηναϊκό.
Το θέμα του Τεν Κάτε με τον Σπυρόπουλο τώρα, αναμένεται να τελειώσει τη Δευτέρα (24/8) όταν ο παίκτης θα έχει συνάντηση με τον Χενκ Τεν Κάτε για να συζητήσουν και να τελειώσουν οριστικά το ατυχές συμβάν. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η αντιμετώπιση του παίκτη από την διοίκηση για το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε, θα αποφασιστεί μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη αλλά και τη συνάντηση με τον Τεν Κάτε, ενώ δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί και μετά την ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Σενάρια για Μέτζελντερ
Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, βρίσκεται ο Κριστόφ Μέτζελντερ, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα! Ο γερμανός κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν φαίνεται να βρίσκεται μέσα στα άμεσα πλάνα του Μανουέλ Πελεγκρίνι και ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, για την οποία πάντως ερίζουν και οι Ιντερ, Χέρτα.
Ο Μέτζελντερ έχει τρία χρόνια συμβόλαιο με την Ρεάλ, στην οποία πάντως δύσκολα θα βρει θέση στην 11άδα, μετά και την απόκτηση του Ραούλ Αλμπιόλ, αλλά και την παρουσία των Πέπε, Γκαράι. Ο ίδιος ωστόσο, με δηλώσεις του στον Τύπο της χώρας του, εμφανίζεται πεπεισμένος να παλέψει για μια θέση στο σχήμα και δεν δείχνει ιδιαίτερα διατεθειμένος να αποχωρήσει από την «βασίλισσα».
«Ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ στο ποδόσφαιρο, όλα αυτά όμως είναι καλοκαιρινές ιστορίες. Εγώ θέλω να μείνω και να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου με την Ρεάλ Μαδρίτης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο γερμανός διεθνής κεντρικός αμυντικός.
Στην Κορίνθιανς ο Μάτος;
Την ίδια ώρα, ο Μαρτσέλο Μάτος είναι ένα βήμα από την επιστροφή του στην Κορίνθιανς, καθώς ο Χενκ Τεν Κάτε έδωσε το «ΟΚ» για την παραχώρηση του με τη μορφή δανεισμού, στην ομάδα της πατρίδας του.
Ετσι, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στην Βραζιλία, με την Κορίνθιανς να καταβάλλει ένα ποσό κοντά στα 200.000 ευρώ. Μετά τον Μάτος, αναμένεται να διευθετηθούν και οι τελικές λεπτομέρειες για την παραχώρηση των Κλέιτον, Μάντζιου και Τζιόλη.
Λέτο: Δεν είμαι προδότης
Στο μεταξύ, ο Σεμπαστιάν Λέτο μίλησε στην ιστοσελίδα «elPatagonico.net», για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και τα όσα άκουσε από τους φίλους του Ολυμπιακού για την αλλαγή ποδοσφαιρικού στρατοπέδου.
«Δεν είμαι προδότης, είμαι επαγγελματίας και η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν η καλύτερη που είχα στα χέρια μου».
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά