Χάνει την Σλάβια ο Τζιμπούρ, αμφίβολος και ο Χουάνφραν
Χωρίς τον Ραφίκ Τζιμπούρ και τον Χουανφράν διεξήχθη η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (17/7) για την ΑΕΚ, με τους δύο παίκτες να απέχουν για διαφορετικούς λόγους. Ο Μπάγεβιτς δεν θα τους έχει ετοιμοπόλεμους στο πρώτο φιλικό της ομάδας, το Σάββατο (18/7) απέναντι στην Σλάβια Πράγας.
Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχύο, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων δια δύο μέρος, ενώ ο ισπανός μπακ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα.
Ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει, το μόνο που στενοχωρεί τον Μπάγεβιτς είναι ότι δεν θα τους έχει ετοιμοπόλεμους στο πρώτο φιλικό της ομάδας, το Σάββατο (18/7) απέναντι στην Σλάβια Πράγας.
Τουλάχιστον τον «τρομοκράτη», καθώς ο Χουανφράν ενδεχομένως να μπορέσει να αγωνιστεί έστω και για λίγο.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο μοιάζει δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τη Ζαλγκίρις το ερχόμενο καλοκαίρι, στη συζήτηση είναι οι μισές και βάλε ομάδες της Euroleague, το NBA και πλέον και ο Παναθηναϊκός...
Μπαρτσελόνα και Ερυθρός Αστέρας ρίχνονται στη «μάχη» των play in το βράδυ της Τρίτης, σε μία αναμέτρηση που αφορά και τον Παναθηναϊκό στον δρόμο για τα playoffs.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.