Κανονικά η πρεμιέρα στις 22 Αυγούστου για τη Σούπερ Λίγκα
Στις 22/8 θα ξεκινήσει τελικά το νέο πρωτάθλημα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΕΠΟ, μετά και την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ., στην οποία έλαβε μέρος για πρώτη φορά και ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Νίκος Θανόπουλος.
Στις 22/8 θα ξεκινήσει τελικά το νέο πρωτάθλημα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΕΠΟ, μετά και την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ., στην οποία έλαβε μέρος για πρώτη φορά και ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Νίκος Θανόπουλος.
Μετά το τέλος της συνεδρίασης, ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομοσπονδία ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και θα διεξαχθεί βάσει του ήδη γνωστού χρονοδιαγραμμάτος. Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε ότι:
Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις:
1. Κατόπιν εγγράφου της Super League με θέμα την έναρξη του πρωταθλήματος 2009-2010, επαναβεβαιώθηκε εκ μέρους της Ομοσπονδίας η θέση της τήρησης του καθορισμένου αγωνιστικού προγράμματος, σύμφωνα με το οποίο η διοργάνωση θα αρχίσει στις 22 Αυγούστου 2009.
2. Εκχωρήθηκαν στην εταιρεία SPORTFIVE τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2010-2011, 2011-2012 και 2012-2013.
3. Παραχωρήθηκε στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων η διαχείριση των ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων για το πρωτάθλημα Δ Εθνικής 2009-2010.
4. Ορίστηκαν τέσσερις φιλικοί αγώνες της Εθνικής Παίδων ως εξής:
18 και 20/11/2009: Ελλάδα-Βουλγαρία στην Κομοτηνή.16 και 18/12/2009: Ελλάδα-Σερβία στην Καβάλα.
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. συμμετείχε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Super League Νίκος Θανόπουλος και ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ Βασίλης Τεροβίτσας.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο μοιάζει δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τη Ζαλγκίρις το ερχόμενο καλοκαίρι, στη συζήτηση είναι οι μισές και βάλε ομάδες της Euroleague, το NBA και πλέον και ο Παναθηναϊκός...
Μπαρτσελόνα και Ερυθρός Αστέρας ρίχνονται στη «μάχη» των play in το βράδυ της Τρίτης, σε μία αναμέτρηση που αφορά και τον Παναθηναϊκό στον δρόμο για τα playoffs.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.