Τρίτη 21 Απριλίου 2026
weather-icon 24o
Αγκαλιά με Λεονάρντο η ΑΕΚ, λύνουν τις… διαφορές με Λεβαδειακό

Αγκαλιά με Λεονάρντο η ΑΕΚ, λύνουν τις… διαφορές με Λεβαδειακό

Ο τρόπος καταβολής των χρημάτων καθώς και το ύψος της προκαταβολής, τα δύο σημεία που χωρίζουν ΑΕΚ και Λεβαδειακό από το να δώσουν τα χέρια για τη μετακίνηση του Λεονάρντο στην «Ενωση». Οπως όλα δείχνουν πλέον, η μεταγραφή είναι καθαρά θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί...
-Χάνει την Σλάβια ο Τζιμπούρ, αμφίβολος και ο Χουάνφραν

89

Ο τρόπος καταβολής των χρημάτων καθώς και το ύψος της προκαταβολής, τα δύο σημεία που χωρίζουν ΑΕΚ και Λεβαδειακό από το να δώσουν τα χέρια για τη μετακίνηση του Λεονάρντο στην «Ενωση».

Οπως όλα δείχνουν πλέον, η μεταγραφή είναι καθαρά θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί, με τον «Δικέφαλο» να ευελπιστεί ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο τα πάντα θα έχουν τελειώσει, τόσο με τον βραζιλιάνο όσο και με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Αν συμβεί αυτό, από Δευτέρα (20/7) πέφτουν και οι υπογραφές, με τους δύο παίκτες (…ή μόνο τον έναν) να πηγαίνουν άμεσα στο Ζέεφελντ, για την τελευταία βδομάδα της προετοιμασίας.

Ο Νίκος Θανόπουλος έχει προτείνει στον Γιάννη Κομπότη να καταβληθεί περίπου το 1/3 του ποσού της μεταγραφής του Λεονάρντο, προκαταβολικά και τα υπόλοιπα σε δύο ισόποσες δόσεις, το καλοκαίρι του 2010 και το καλοκαίρι του 2011. Ητοι, 250.000 ευρώ με τις υπογραφές και από 250.000 η κάθε επόμενη δόση. Ο πρόεδρος της ομάδας της Βοιωτίας από την άλλη, θέλει να τελειώσει με το θέμα άμεσα γι` αυτό και θέλει η δύο δόσεις να αποπληρωθούν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ή το αργότερο μέχρι τον επόμενο χειμώνα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα έμψυχα ανταλλάγματα, ο Νέιθαν Μπερνς και Ο Ελ Χατζί Ντιουφ είναι προς διάθεση, αλλά μόνο ο τελευταίος μπορεί να τεθεί υπό διαπραγμάτευση ακόμα και για ελεύθερη μεταγραφή. Ο λόγος είναι πρώτον ότι η ΑΕΚ έχει δαπανήσει 450.000 ευρώ ένα χρόνο πριν για να αποκτήσει τον αυστραλό και δεύτερον γιατί ο Μπάγεβιτς τον πιστεύει. Η καλύτερη λύση για όλους λοιπόν, είναι να παραχωρηθούν οι δύο παίκτες δανεικοί για να πάρουν και το χρόνο συμμετοχής που δεν θα έχουν στην ΑΕΚ.

Από κει και πέρα, στον Λεβαδειακό θέλουν και έναν παίκτη ελεύθερο, έχοντας βάλει στο μάτι έναν εκ των Μπαρμπούδη, Αραμπατζή, ενώ στα υπόψη υπάρχει πάντα και ο Παληγεώργος. Πιο «ζεστοί» πάντως είναι για τον έλληνα πορτιέρο, καθώς δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στην ομάδα ο Μπλάζιτς, του οποίου οι απαιτήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, κρίνονται υπερβολικές.

Τελειώνει και με μπακ

Στο μεταξύ, εκπνέει η διορία του 10ημερου που από κοινού συμφώνησαν Θανόπουλος και Σεϊταρίδης να τοποθετήσουν, για να δώσει την οριστική του απάντηση ο έλληνας μπακ. Ο Γιούρκας δεν έχει στα χέρια του την πρόταση που θα ήθελε από το εξωτερικό, θέλει όμως να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα. Σε κάθε περίπτωση, η μεταγραφή του στην ΑΕΚ είναι πιο πιθανή από ποτέ και αν μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν αλλάξει κάτι δραματικά, τότε από Δευτέρα (20/7) θα πρέπει να θεωρείται και αυτός κιτρινόμαυρος.

Στην περίπτωση που στραβώσει πάντως η συγκεκριμένη περίπτωση, στην Ενωση έχουν κάποιες εναλλακτικές, αν και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο Μπάγεβιτς θα εισηγηθεί άμεσα την απόκτηση δεξιού μπακ. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται, είναι αυτή του 27χρονου διεθνούς ούγγρου, Ζόλταν Ζελέσι, που έμεινε ελεύθερος από το Στρασβούργο. Ο Σελέζι είναι ο τύπος μπακ που ψάχνει ο Μπάγεβιτς, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στη Γερμανία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Κότμπους για 3 χρόνια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Απριλίου 2026
Cookies