Στις 19:00 ώρα Ελλάδας ορίστηκε η σέντρα του τελευταίου φιλικού εκτός Ελλάδας του Ολυμπιακού με την Γερμανική Μπόχουμ, το Σάββατο, στο πλαίσιο του δευτέρου σταδίου της προετοιμασίας του. Το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της Γερμανικής ομάδας, το «Rewirpoer Stadion», και θα αρχίσει στις 18:00 τοπική ώρα (19:00 ώρα Ελλάδας), αντί στις 15:30 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη η ώρα έναρξής του.
Στις 19:00 ώρα Ελλάδας ορίστηκε η σέντρα του τελευταίου φιλικού εκτός Ελλάδας του Ολυμπιακού με την Γερμανική Μπόχουμ, το Σάββατο, στο πλαίσιο του δευτέρου σταδίου της προετοιμασίας του.
Το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της Γερμανικής ομάδας, το «Rewirpoer Stadion», και θα αρχίσει στις 18:00 τοπική ώρα (19:00 ώρα Ελλάδας), αντί στις 15:30 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη η ώρα έναρξής του. Ο αγώνας αυτός θα είναι το πιο δυνατό μέχρι τώρα τεστ για την ομάδα του Πειραιά.
Όσον αφορά την προετοιμασία, συνεχίζεται με εντατικούς ο ρυθμούς στο Έρμελο της Ολλανδίας. Η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 τοπική ώρα, ενώ το πρωί (10:30 τοπική ώρα) έκαναν προπόνηση ο Μαρέσκα και οι Γκαλέτι, Ντάρμπισιρ, Ντομί.
Όπως ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Έντσο Μαρέσκα, επέλεξε να φορά στη φανέλα με τον αριθμό 25.
Τέλος, οι Θεόδωρος Γιαννίκος και Γιώργος Σπυρόπουλος θα εκπροσωπήσουν την ΠΑΕ Ολυμπιακός στην κλήρωση των προκριματικών αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην Νιόν (13:00 ώρα Ελλάδας).
Ένα συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΟΦΗ κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με νεαρό φίλο των Κρητικών να... λυγίζει όταν μαθαίνει από τον πατέρα του ότι θα δει από κοντά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας!
Με την παρουσία των αδερφών Αντετοκούνμπο, καθώς και του Ρίτσαρντ Σιάο θα διεξαχθεί ο αγώνας του Άρη με τον Πανιώνιο στο «Nick Galis Hall» το προσεχές Σάββατο (25/4).
Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του ΝΟ Ρεθύμνου με 15-6 και ολοκλήρωσε αήττητος τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, στην αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.