Το χάλκινο μετάλλιο στα laser κατέκτησε ο Χειμώνας στους Μεσογειακούς
Ματαιώθηκαν λόγω άπνοιας όλες οι σαββατιάτικες ιστιοδρομίες της ιστιοπλοϊας των Μεσογειακών Αγώνων της Πεσκάρα, με αποτέλεσμα να ισχύσει ως τελική κατάταξη, αυτή που είχαν τα πληρώματα μέχρι την Παρασλευή. Ετσι ο Βαγγέλης Χειμώνας κατέτησε το χάλκινο μετάλλιο στα Laser με 28 β.π.
Ματαιώθηκαν λόγω άπνοιας όλες οι σαββατιάτικες ιστιοδρομίες της ιστιοπλοϊας των Μεσογειακών Αγώνων της Πεσκάρα, με αποτέλεσμα να ισχύσει ως τελική κατάταξη, αυτή που είχαν τα πληρώματα μέχρι την Παρασλευή. Ετσι ο Βαγγέλης Χειμώνας κατέτησε το χάλκινο μετάλλιο στα Laser με 28 β.π. Στην ίδια κλάση ο Αντώνης Μπουγιούρης έμεινε 12ος με 76 β.π.
Στα Laser Radial γυναικών, η Μαρία Βλάχου πήρε την 5η θέση με 34 β.π. και η Βιργινία Κραβαριώτη την 8η με 41 β.π.
Στα 470 ανδρών, οι Παναγιώτης Καμπουρίδης/ Γεράσιμος Ωρολογάς ήρθαν 4οι με 34 β.π. και οι Παύλος Σεραφείμ Καγιάλης/Παναγιώτης Μαντής 5οι με 39 β.π.
Στα 470 γυναικών, οι Ανθεμις Οικονόμου/ Όλγα Τσιγαρίδη ήταν 5ες με 33 β.π. και οι Μαρία Νεφέλη Σαμπατη/ Σοφία Παπαδοπούλου 8ες με 40 β.π.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.