Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
weather-icon 14o
Οκτάχρονος αποκλεισμός για την Πομπέντα από την ΠΓΔΜ

Οκτάχρονος αποκλεισμός για την Πομπέντα από την ΠΓΔΜ

Η ομάδα από την ΠΓΔΜ, Πομπέντα, τιμωρήθηκε από την UEFA με 8άχρονο αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις της. Επίσης ο πρόεδρος και ένας παίκτης της ομάδας, τιμωρήθηκαν με δια βίου αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο.

89

Η ομάδα από την ΠΓΔΜ, Πομπέντα, τιμωρήθηκε από την UEFA με 8χρονο αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις της. Επίσης ο πρόεδρος και ένας παίκτης της ομάδας, τιμωρήθηκαν με δια βίου αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο.

Αιτία ήταν το γεγονός ότι το δικαστικό όργανο της UEFA (CDB), έκρινε ενόχους τους Αλεξάντερ Ζαμπάνετς (πρόεδρος) και Νικόλτσε Ζνταβέφσκι (παίκτης) για στήσιμο των αγώνων με την Πιούνικ, που έγιναν στις 13 και 21 Ιουλίου του 2004 για τα προκριματικά του Champions League.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από δίκη που διήρκησε εφτά ώρες, στην οποία ήταν παρόντες οι παράγοντες της ομάδας και ένας ειδικός πάνω σε θέματα στοιχημάτων.

Επίσης, κατέθεσαν και πολλοί αυτόπτες μάρτυρες η οποίοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
Cookies