Με Νταμόντε ο Αστέρας στην Κρήτη, έφτασε η μπλε κάρτα του Εντερ
Στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για το κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ την Κυριακή (15:00) στην Κρήτη είναι και πάλι ο Ισραελ Νταμόντε, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Στο μεταξύ, στα γραφεία της ΠΑΕ βρίσκεται από την Πέμπτη η μπλε κάρτα του Εντερ.
Στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για το κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ την Κυριακή (15:00) στην Κρήτη είναι και πάλι ο Ισραελ Νταμόντε, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.
Ο 40άχρονος τεχνικός δεν θα έχει για άλλη μια φορά τους μόνιμους απόντες Ντάνιελ Τσέζαρεκ (βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Γερμανία για να εξετασθεί από ειδικούς γιατρούς για τη θλάση που τον ταλαιπωρεί), Ζεάν Κάρλος (έχει μεταβεί στη Βραζιλία) και Μάουρο Μιλάνο (έχει ξεκινήσει προπονήσεις σε χαλαρό ρυθμό).
Στο μεταξύ, στα γραφεία της ΠΑΕ βρίσκεται από την Πέμπτη η μπλε κάρτα του Εντερ, όμως δεν είναι σίγουρο αν ο Βραζιλιάνος φορ θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα στο «Παγκρήτιο», καθώς έχει να αγωνιστεί από τον Νοέμβριο και δίνει μάχη με τον χρόνο για να επανέλθει στην επιθυμητή φυσική κατάσταση.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.