Σάββατο 18 Απριλίου 2026
weather-icon 20o
Πικρή ισοπαλία για Ουζουνίδη, ικανοποίηση Μπάγεβιτς για την αντίδραση

Πικρή ισοπαλία για Ουζουνίδη, ικανοποίηση Μπάγεβιτς για την αντίδραση

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, φανερά δυσαρεστημένος μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, προσπαθούσε να εξηγήσει πώς η ομάδα του έχασε το «τρίποντο». «Ίσως όταν η ΑΕΚ έβαζε γκολ εμείς ακόμα να πανηγυρίζαμε». Στον αντίποδα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε τη σημασία που έχει για την ΑΕΚ η άμεση αντίδρασή της στο γκολ που δέχτηκε.

89

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, φανερά δυσαρεστημένος μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, προσπαθούσε να εξηγήσει πώς η ομάδα του έχασε το «τρίποντο».

«Ίσως όταν η ΑΕΚ έβαζε γκολ εμείς ακόμα να πανηγυρίζαμε. Δεν είναι δυνατόν, αμέσως μετά τη σέντρα η ΑΕΚ με τρεις παίκτες να μας κάνει γκολ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και ο τεχνικός των «βυσσινί» συμπλήρωσε:

«Είναι αμαρτία γιατί δουλέψαμε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο και αν μια ομάδα έπρεπε να νικήσει αυτή ήταν η Λάρισα. Δεν είμαι χθεσινός στο ποδόσφαιρο. Ξέρω τι μου γίνεται και η στάση του προέδρου είναι ξεκάθαρη. Υπηρετώ το ποδόσφαιρο 20 χρόνια και γνωρίζω πολύ καλά από όλα αυτά».

Από την πλευρά του ο Στέφανος Κοτσόλης δεν θέλησε να πει πολλά πράγματα:

«Αυτά συμβαίνουν στις καθυστερήσεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Στον αντίποδα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε τη σημασία που έχει για την ΑΕΚ η άμεση αντίδρασή της στο γκολ που δέχτηκε:

«Ευτυχώς, για μας αντιδράσαμε γρήγορα. Δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε πίσω στο σκορ και συμπεριφερόμαστε τόσο καλά. Αυτό είναι ευχάριστο. Στο β ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και έπρεπε να είχαμε σκοράρει νωρίτερα και να… καθαρίσουμε το παιχνίδι».

Ο Ενσαλίβα εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ τονίζοντας ότι η ομάδα του δικαιούταν την ισοφάριση, βάσει της εμφάνισης και της προσπάθειας που έκανε.

«Ευκαιρίες δημιούργησε, τόσο η Λάρισα, όσο και εμείς. Επομένως και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη. Στο τέλος δικαιούμασταν την ισοφάριση, γιατί παλέψαμε αρκετά σκληρά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Απριλίου 2026
Cookies