«Φεύγουμε ακόμα και τσάμπα» δήλωσε ο Νίκος Κούλης για την ΠΑΕ ΑΕΚ
Μπορεί η ΑΕΚ να βρίσκει σιγά σιγά τον δρόμο της σε αγωνιστικό επίπεδο, ωστόσο, διοικητικά, δεν υπάρχει φως. Ο Νίκος Κούλης επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι πρόθεση των διοικούντων της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι να παραχωρήσουν την ΠΑΕ αν αυτό είναι για το καλύτερο της ομάδας, έστω κι αν χρειαστεί να το κάνουν χωρίς κάποιο αντίτιμο!
Μπορεί η ΑΕΚ να βρίσκει σιγά σιγά τον δρόμο της σε αγωνιστικό επίπεδο, ωστόσο, διοικητικά, δεν υπάρχει φως.
Ο Νίκος Κούλης επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι πρόθεση των διοικούντων της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι να παραχωρήσουν την ΠΑΕ αν αυτό είναι για το καλύτερο της ομάδας, έστω κι αν χρειαστεί να το κάνουν χωρίς κάποιο αντίτιμο!
Ο εκ των αντιπροέδρων της «Ένωσης», παρευρέθηκε στην εκδήλωση της κοπής της πίτας των «Deffenders» (σ.σ. οργανωμένος σύνδεσμος της ΑΕΚ) μιλώντας για αρκετά πράγμα που απασχολούν την ομάδα.
Εκτός από την πρόθεση για αποχώρηση, που έτσι κι αλλιώς ήταν γνωστή, ξεκαθάρισε ότι οι μέτοχοι δεν πρόκειται να αφήσουν την ομάδα ακάλυπτη, ενώ δεσμεύτηκε να ενημερώσει πλήρως τον κόσμο, μετά το Δ.Σ. της Δευτέρας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Κούλη:
«Το μοναδικό δεδομένο είναι η δύσκολη οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ. Οι μέτοχοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Όταν κάποια στιγμή, θελήσει κάποιος να πάρει την ΑΕΚ, θα τη δώσουμε δωρεάν κι ας χάσουμε τα λεφτά μας. Δε θέλουμε να κρατάμε την ΑΕΚ αιχμάλωτη».
Για το θέμα του δανείου που πρόκειται να πάρει η ΑΕΚ τόνισε: «Θα συζητηθεί το θέμα του δανεισμού. Δε πρόκειται να κρύψουμε τίποτα. Δε ξέρουμε ακόμα ποια θα είναι η τελική επιλογή για την θέση του προέδρου. Έχουμε περιθώριο 30 ημερών προκειμένου να αποφασίσουμε. Εγώ δεν πρόκειται να παραιτηθώ».
Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Ισμαέλ Μπλάνκο, ο οποίος ευχήθηκε να νικήσει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό στο προσεχές ντέρμπι, κάτι που αποτελεί και επιθυμία της ομάδας. «Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και θα είμαστε χαρούμενοι αν το πετύχουμε».
Στη διάρκεια της βραδιάς, έγινε και μετονομασία της αίθουσας που στεγάζεται ο σύνδεσμος σε «Λουκάς Μπάρλος». Στην εκδήλωση ήταν καλεσμένος και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος δεν κατάφερε να παρευρεθεί για προσωπικούς λόγους, όμως, ήταν εκεί ο Στέλιος Μανωλάς που θυμήθηκε ιστορίες από τα παλιά με τον αγαπημένο πρόεδρο όλων των φίλων της ΑΕΚ. Αλλωστε ο Μανωλάς έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ την σεζόν 1979-80, δηλαδή επί προεδρίας Λουκά Μπάρλου.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.