Πήρε τερματοφύλακα και ψάχνει για αμυντικό ο Πανιώνιος
Tην πρώτη του μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου πραγματοπίησε ο Πανιώνιος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια με τον Σλοβάκο τερματοφύλακα Τόμας Μπέλιτς. Η μεταγραφή του 30χρονου πορτιέρο, ο οποίος αγωνιζόταν στην Τσέχικη Τέπλιτσε, αναμένεται να ανακοινωθεί από την ομάδα της Νέας Σμύρνης εντός των επόμενων ημερών.
Tην πρώτη του μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου πραγματοπίησε οΠανιώνιος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια με τον Σλοβάκο τερματοφύλακα Τόμας Μπέλιτς.
Η μεταγραφή του 30χρονου πορτιέρο, ο οποίος αγωνιζόταν στην Τσέχικη Τέπλιτσε, αναμένεται να ανακοινωθεί από την ομάδα της Νέας Σμύρνης εντός των επόμενων ημερών.
Υστερα από το αίσιο τέλος της υπόθεσης Μπέλιτς, οι άνθρωποι του Πανιωνίου στρέφονται πλέον στην αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν κινήσεις για να αποκτήσουν και κάποιον σέντερ φορ.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης βρίσκεται για λίγο στην Αθήνα και με την ευκαιρία θα συναντηθεί με τον τζένεραλ μάνατζερ Νίκο Ζήση προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα της εταιρείας.
Ο Λανουά ορίζει άνετα Γερμανούς, βρήκε άκρη με Ισπανούς, ενώ πήρε και υπόσχεση για Ιταλούς, προκειμένου να σφυρίζουν στα πλέι οφ τίτλου της Stoiximan Super League