Τρίτη 14 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Προβληματισμένος από το πρώτο ημίχρονο ο Δώνης, αντίθετα συναισθήματα για τον Παράσχο

Προβληματισμένος από το πρώτο ημίχρονο ο Δώνης, αντίθετα συναισθήματα για τον Παράσχο

Δυσαρεστημένος τόσο από την ισοπαλία, όσο και από την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο μέρος του ματς στη Ξάνθη εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Δώνης. Αντιθέτως, σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος. «Θα κυλήσει χωρίς πρόβλημα η μετά-Ντέμη εποχή» υποσχέθηκε ο Κανελλόπουλος.

89

Δυσαρεστημένος τόσο από την ισοπαλία, όσο και από την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο μέρος, εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Δώνης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ο 39άχρονος τεχνικός συμπλήρωσε πάντως πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ τόνισε για άλλη μια φορά ότι «η απόδοση κάποιων παικτών πρέπει να ανέβει

Ειδικότερα, ο Γιώργος Δώνης δήλωσε:

«Φυσικά και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μέτρια απόδοση και όπως έχει συμβεί στα περισσότερα φετινά παιχνίδια μας, το πρώτο σουτ του αντιπάλου μας καταλήγει στα δίχτυα. Ετσι βρεθήκαμε πάλι πίσω στο σκορ και ήμασταν αναγκασμένοι να κυνηγάμε το αποτέλεσμα από το πρώτο ημίχρονο.

» Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλή κυκλοφορία. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου, αλλά φυσικά δεν είμαστε ικανοποιημένοι γιατί δεν καταφέραμε να κάνουμε την ολική ανατροπή. Κρατάμε μόνο την απόδοση του δεύτερου ημιχρόνου».

Στους παίκτες έριξε πάντως ο Δώνης το… μπαλάκι σε ερώτηση γιατί η ΑΕΚ βρέθηκε πάλι να κυνηγά το σκορ:

«Δεν μπορώ να προβλέπω το τι θα γίνεται σε κάθε αγώνα. Είχαμε την κατοχή. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα στον άξονα, ενώ δεν καταφέραμε να την πηγαίνουμε στα άκρα. Για να βελτιωθούμε, η απόδοση κάποιων παικτών πρέπει να ανέβει».

Δηλώσεις έκανε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάκης Κανελλόπουλος, που βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με τον Νίκο Κούλη:

«Η ομάδα έδειξε πάθος κι έπαιξε όπως θέλουν όλοι οι μέτοχοι. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και μας κάνει καλό που είναι μαζί μας. Δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία. Η νυν διοίκηση οργανώνει την ομάδα. Έχουμε οργανώσει την ομάδα και θα φροντίσουμε να κυλήσει χωρίς πρόβλημα η μετά-Ντέμη εποχή».

Με τη σειρά του, ο τεχνικός της Ξάνθης, Γιώργος Παράσχος, είπε:

«Και οι δυο ομάδες επεδίωξαν να κερδίσουν το ματς για να μείνουν ψηλά στην βαθμολογία. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ήρθε αποφασισμένη. Το πρώτο ημίχρονο υπήρχε ένα παιχνίδι κέντρου με καλή κυκλοφορία της ΑΕΚ που δεν έγινε επικίνδυνη. Σε αντίθεση με εμάς που πετύχαμε ένα γκολ.

» Στο δεύτερο ημίχρονο πίστευα πως θα πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Αλλά κάναμε ένα λάθος και δεχθήκαμε την ισοφάριση. Και από εκεί και πέρα η ΑΕΚ ήταν καλή και χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Και οι δυο ομάδες μπορούσαν να προηγηθούν. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Απριλίου 2026
Cookies