Κάθε αγωνιστική υπάρχει μια συνεχή εναλλαγή στην κορυφή της βαθμολογίας του Βορείου ομίλου της Γ Εθνικής. Μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (2/11) ο Εορδαϊκός ηγείται πλέον της βαθμολογίας λόγω διαφοράς τερμάτων, καθώς έχει 16 βαθμούς αλλά ισοβαθμεί με τους Οδυσσέα, ΠΑΟΝΕ και Μακεδονικό.
Κάθε αγωνιστική υπάρχει μια συνεχή εναλλαγή στην κορυφή της βαθμολογίας του Βορείου ομίλου της Γ Εθνικής. Μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (2/11) ο Εορδαϊκός ηγείται πλέον της βαθμολογίας λόγω διαφοράς τερμάτων, καθώς έχει 16 βαθμούς αλλά ισοβαθμεί με τους Οδυσσέα, ΠΑΟΝΕ και Μακεδονικό.
Ο Εορδαϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία με τη Λαμία στην προηγούμενη αγωνιστική. Ο Παπατζίκος με κεφαλιά στο 25 σημείωσε το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας.
Ο ΠΑΟΝΕ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να φύγει νικητής από το γηπέδο και περιορίστηκε στον ένα βαθμό της ισοπαλίας (0-0).
Από την άλλη η Λαμία σημείωσε την έβδομη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, τις περισσότερες από κάθε ομάδα. Ο Μακεδονικός, μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, επικράτησε της Πρέβεζας με 1-0 με το γκολ που σημείωσε ο Κατσαρός στο 63.
Στο ντέρμπι της …Αναγέννησης ο Οδυσσέας νίκησε την ΑναγέννησηΓιαννιτσών με 2-1 και με τα τέρματα των Τσεμπερίδη στο 10 και Σιδηρόπουλο στο 70 πήρε τους τρεις βαθμούς της νλικης. Η Αναγέννηση είχε ισαφαρίσει σε 1-1 στο 62 με τον Νήρα.
Η αναμέτρηση που τράβηξε όλο το ενδιαφέρον της ένατης αγωνιστικής του Βόρειου ομίλου της Γ Εθνικής ήταν ο αγώνας ανάμεσα στον Παναιτωλικό και στη Δόξα Δράμας στο Αγρίνιο.
Η τοπική ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 και ισοβάθμισε με τη Δόξα στους 13 πόντους. Ο ΠΑΟΝΕ αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τη Λαμία και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.