Τορπίλη… ο Γιαούκοβιτς με παγκόσμιο ρεκό σε μίτινγκ του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο Ματ Γιαούκοβιτς «τρέλανε» τα χρονόμετρα σε μίτινγκ του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη στο Σίδνεϊ. Ο Αυστραλός κολυμβητής, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Μαυροβούνιο, σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα σε 25άρα πισίνα με επίδοση 22.50! Το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ άνηκε στον Βραζιλιάνο Κάιο Αλμέιδα (22.60), ο οποίος το είχε πετύχει το 2005.
Ο Ματ Γιαούκοβιτς «τρέλανε» τα χρονόμετρα σε μίτινγκ του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη στο Σίδνεϊ.
Ο Αυστραλός κολυμβητής, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Μαυροβούνιο, σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα σε 25άρα πισίνα με επίδοση 22.50! Το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ άνηκε στον Βραζιλιάνο Κάιο Αλμέιδα (22.60), ο οποίος το είχε πετύχει το 2005.
Αξίζει να σημειωθεί αυτή ήταν η πρώτη διοργάνωση που συμμετείχε ο Γιαούκοβιτς με τα χρώματα της Αυστραλίας μετά την αυστραλιανή υπηκοότητα που απέκτησε τον Ιανουάριο.