Δευτέρα 13 Απριλίου 2026
weather-icon 15o
Περισσότερη τύχη και περισσότερους βαθμούς θα ήθελε ο Καρβαλιάλ

Περισσότερη τύχη και περισσότερους βαθμούς θα ήθελε ο Καρβαλιάλ

Με την τύχη του Αστέρα Τρίπολης τα έβαλε ο Κάρλος Καρβαλιάλ στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, καθώς πιστεύει ότι η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς θα μπορούσε να έχει 5-6 βαθμούς περισσότερους.

89

Με την τύχη του Αστέρα Τρίπολης ταέβαλε οΚάρλος Καρβαλιάλ στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, καθώς πιστεύει ότι η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς θα μπορούσε να έχει 5-6 βαθμούς περισσότερους.

«Η θέση μας στην βαθμολογία δεν ανταποκρίνεται σε ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Νιώθουμε πώς αν είμαστε λίγο τυχεροί θα μπορούσαμε να είχαμε 5-6 βαθμούς ακόμα. Η ομάδα μας παιχνίδι με παιχνίδι αποδίδει καλύτερα. Δεν ξεχνάμε το παιχνίδι με Ξάνθη, γιατί παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα και δεν ξεχνάμε πώς στο τέλος οι φίλαθλοι χειροκρότησαν την ομάδα» τόνισε αρχικά.

Μιλώντας για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΟΦΗ, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε:

«Ελπίζουμε και θέλουμε οι φίλαθλοι να είναι μαζί μας και έχοντας σεβασμό στον αντίπαλο, πιστεύω πώς μπορούμε να κερδίσουμε το Σάββατο. Βλέποντας την βαθμολογία, βλέπουμε πώς έχουμε χάσει τέσσερις βαθμούς στην έδρα μας και έχουμε κερδίσει τέσσερις πόντους εκτός έδρας.

» Τα παιχνίδια στην Τρίπολη ήταν με Λάρισα και Ξάνθη, δύο ομάδες που βρίσκονται πολύ ψηλά στην βαθμολογία και με ανεβασμένη ψυχολογία».

Αναφερόμενος τέλος στον φίλαθλο κόσμο της Τρίπολης, είπε:

«Όταν παίζουμε στην έδρα μας και με τους φιλάθλους στο πλευρό μας έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους και ελπίζουμε ότι κάποια φορά που δεν θα έχουμε καλή απόδοση να έχουμε την τύχη μαζί μας και να κερδίσουμε.

» Σε όλα τα παιχνίδια έχουμε δημιουργήσει ευκαιρίες και ο τερματοφύλακας μας Αμπάρης έχει κάνει 1-2 επεμβάσεις σε κάθε παιχνίδι».

Στο μεταξύ, η προετοιμασία του Αστέρα για την αναμέτρηση του Σαββάτου συνεχίστηκε την Πέμπτη, με τον Καρβαλιάλ να δίνει έμφαση στην τακτική με την οποία θα αγωνιστεί η ομάδα του.

Οι Αρκάδες θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Στρατάκη, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και του Ουριμπάρι που συνεχίζει θεραπεία. Απόντας από την προπόνηση της Πέμπτης ήταν και ο Καμπούροφ, καθώς ένιωσε αδιαθεσία και πήρε άδεια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 13 Απριλίου 2026
Cookies