Αισιοδοξία ενόψει Μουντιάλ στην συγκέντρωση της Εθνικής
Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στο ελληνικό στρατόπεδο ενόψει των δύο σημαντικών αναμετρήσεων με Μολδαβία (11/10) και Ελβετία (15/10) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την πρώτη συγκέντρωση των Eλλήνων διεθνών να πραγματοποιείται την Τρίτη (7/10) στις 12:30 σε γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης. - Κόντρα ΕΠΟ-Ατλέτικο για τη συμμετοχή του Γιούρκα
Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στο ελληνικό στρατόπεδο ενόψει των δύο σημαντικών αναμετρήσεων με Μολδαβία (11/10) και Ελβετία (15/10) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την πρώτη συγκέντρωση των Eλλήνων διεθνών να πραγματοποιείται την Τρίτη (7/10) στις 12:30 σε γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.
Οι ποδοσφαιριστές του Ότο Ρεχάγκελ μίλησαν για το καλό ξεκίνημα που έχει κάνει η ομάδα, χωρίς όμως να πετάνε στα σύννεφα, καθώς γνωρίζουν ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και πρέπει να μοχθήσουν για να το κατακτήσουν.
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος κάλεσε τους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο, τονίζοντας ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. «Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια, κανένας αντίπαλος δεν είναι εύκολος. Τα παιχνίδια είναι εύκολα μόνο στα χαρτιά.
»Αν δεν μοχθήσουμε δεν πρόκειται να κερδίσουμε. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι και ελπίζω να μην χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τα τελευταία λεπτά για να σκοράρουμε με την Μολδαβία».
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος από την πλευρά του, είπε: «Εχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα και με δύο νίκες θα είμαστε πολύ κοντά στην πρόκριση. Οι θεωρητικά μικρές ομάδες είναι και οι πιο επικίνδυνες.
»Η Εθνική ομάδα διαθέτει καλό σύνολο και έχει ποιότητα. Σημαντικό επίσης είναι ότι υπάρχει βάθος στον πάγκο αλλά πρέπει να επισημάνω ότι θα είναι σημαντικές οι απουσίες των Σεϊταρίδη και Καραγκούνη σε περίπτωση δεν καταφέρουν να αγωνιστούν».
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, τόνισε ότι δεν έχει κριθεί τίποτα και χρειάζονται οι νίκες για να προκριθούμε: «Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα.
»Εχουμε δύο σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας, τα οποία μάλιστα είναι και τα πρώτα στην έδρα μας και αν θέλουμε να προκριθούμε στο Μουντιάλ θα πρέπει να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και όλα θα πάνε καλά».
Τέλος, ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να μπρορέσει να προπονηθεί τις επόμενες μέρες και να τεθεί στην διάθεση του Ρεχάγκελ, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι αρκετά καλύτερα. Μέσα στις επόμενες μέρες πιστεύω θα προπονηθώ και θα δούμε τι θα γίνει».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης βρίσκεται για λίγο στην Αθήνα και με την ευκαιρία θα συναντηθεί με τον τζένεραλ μάνατζερ Νίκο Ζήση προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα της εταιρείας.
Ο Λανουά ορίζει άνετα Γερμανούς, βρήκε άκρη με Ισπανούς, ενώ πήρε και υπόσχεση για Ιταλούς, προκειμένου να σφυρίζουν στα πλέι οφ τίτλου της Stoiximan Super League