Ένα βήμα πριν την άνοδο στην Α κατηγορία η Εθνική γυναικών του Πινγκ Πονγκ
Ένα βήμα από την εξασφάλιση της ανόδου στην πρώτη κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βρίσκεται από σήμερα η εθνική ομάδα γυναικών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, καθώς επιβλήθηκε της Σλοβενίας με 3-0 για την πρώτη 8άδα της Challenge Division του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Αγίας Πετρούπολης. Την Δευτέρα (6/10) τίθεται αντιμέτωπη με τη Λιθουανία.
Ένα βήμα από την εξασφάλιση της ανόδου στην πρώτη κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βρίσκεται από σήμερα η εθνική ομάδα γυναικών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, καθώς επιβλήθηκε της Σλοβενίας με 3-0 για την πρώτη 8άδα της Challenge Division του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Αγίας Πετρούπολης.
Η Εθνική πέτυχε την 4η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες και μπήκε στα ημιτελικά του ταμπλό. Από δω και στο εξής αγωνίζεται για τις θέσεις 17-20 της διοργάνωσης και οι τρεις πρώτες ομάδες της κατηγορίας (η 17η, η 18η και η 19η) κερδίζουν την προαγωγή στην Championships Division.
Αν η Εθνική γυναικών νικήσει στον επόμενο αγώνα της εξασφαλίζει δηλαδή την άνοδο, ενώ αν ηττηθεί θα έχει άλλη μία ευκαιρία παίζοντας στο τελευταίο ματς κατάταξης για τις θέσεις 19-20.
Την Δευτέρα (6/10) στις 12:00 ώρα Ελλάδας η Εθνική γυναικών τίθεται αντιμέτωπη με τη Λιθουανία.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.