Κυριακή 12 Απριλίου 2026
weather-icon 15o
Έστω και δύσκολα, η Ίντερ επιβλήθηκε της Κατάνια

Έστω και δύσκολα, η Ίντερ επιβλήθηκε της Κατάνια

Έστω και δύσκολα η Ιντερ έκαμψε την αντίσταση της Κατάνια, στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο πιάτο της 2ης αγωνιστικής του καμπιονάτο. Τρεις ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ οι «νερατζούρι» επικράτησαν με 2-1 κι έστω προσωρινά απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής του ιταλικού πρωταθλήματος. Στο άλλο ματς της ημέρας, σπουδαία νίκη πήρε η Παλέρμο επί της Ρόμα!

89

Έστω και δύσκολα η Ιντερ έκαμψε την αντίσταση της Κατάνια, στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο πιάτο της 2ης αγωνιστικής του καμπιονάτο. Τρεις ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ οι «νερατζούρι» επικράτησαν με 2-1 κι έστω προσωρινά απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Πλασμάτι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 42΄, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Κουαρέσμα έφερε το ματς στα ίσια. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μουντάρι αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και για 45 λεπτά οι «νερατζούρι» υποχρεώθηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο.

Παρ όλα αυτά τη λύση για τους πρωταθλητές Ιταλίας έδωσε τρία λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους ο παίκτης της Κατάνια, Τερλίτσι, ο οποίος με αυτογκόλ έδωσε τη δυνατότητα στην Ιντερ να προηγηθεί με 2-1.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παρέταξε την ακόλουθη ενδεκάδα: Σέζαρ, Μαϊκόν, Μπουρντίσο, Ματεράτσι, Μάξγουελ, Φίγκο (46΄ Ζανέτι), Βιεϊρά, Μουντάρι, Κουαρέσμα (78΄ Μαντσίνι), Ιμπραϊμοβιτς, Μπαλοτέλι (67΄ Καμπιάσο).

Στο άλλο ματς της ημέρας, σπουδαία νίκη πήρε η Παλέρμο επί της Ρόμα! Η ομάδα του Νταβίντε Μπαλαρντίνι, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φαμπρίτσιο Μίκολι, επικράτησε με 3-1 στο Ρέντσο Μπαρμπέρα, αφήνοντας τους ρωμαίους μόλις με έναν βαθμό έπειτα από δύο παιχνίδια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Campionato:

Σάββατο 13/9
Παλέρμο – Ρόμα: 3-1 (19, 57 Μίκολι, 73 Καβάνι – 8 Μπαπτίστα)
Ιντερ-Κατάνια 2-1 (43΄ Κουαρέσμα, 48΄ αυτ. Τερλίτσι – 42΄ Πλασμάτι)
Κυριακή 14/9
Μπολόνια – Αταλάντα
Τζένοα – Μίλαν
Λάτσιο – Σαμπντόρια
Λέτσε – Κιέβο
Νάπολι – Φιορεντίνα
Ρετζίνα – Τορίνο
Σιένα – Κάλιαρι
Γιουβέντους – Ουντινέζε

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 1 αγώνα)
Ιντερ 4-2αγ.
Λάτσιο 3
Τορίνο 3
Ουντινέζε 3
Μπολόνια 3
Κιέβο 3
Αταλάντα 3
Παλέρμο 3-2αγ.
Κατάνια 3-2αγ.
Γιουβέντους 1
Νάπολι 1
Φιορεντίνα 1
Σαμπντόρια 1
Ρόμα 1-2αγ.
Ρετζίνα 0
Μίλαν 0
Τζένοα 0
Σιένα 0
Κάλιαρι 0
Λέτσε 0

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 12 Απριλίου 2026
Cookies