Κλήση του Σεβαστή από τον εισαγγελέα πρωτοδικών για την υπόθεση ντόπινγκ
Κλήση προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται για την υπόθεση των πρωταθλητών Φανής Χαλκιά και Τάσου Γκούση, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στην ουσία M3, έλαβε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής.
102
Κλήση προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται για την υπόθεση των πρωταθλητών Φανής Χαλκια και Τάσου Γκούση, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στην ουσία M3, έλαβε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής.
Ο κ Σεβαστής αναμένεται να καταθέσει στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου το πρωί της Πέμπτης (28/8).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Champions League: Μπάγερν – Ρεάλ και Άρσεναλ – Σπόρτινγκ για τα δύο τελευταία «εισιτήρια» των ημιτελικών
- Η προκλητική κίνηση του Σιμεόνε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Ώρα για ύπνο» (vid)
- «Δεν υπάρχει ικανοποίηση για τον Σορτς στον Παναθηναϊκό»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15/4): Δράση με ελληνικό μπάσκετ και Champions League
- Αίτημα για μόνιμη συμμετοχή στη Euroleague κατέθεσε ο ΠΑΟΚ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442